El DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampió de la Lliga Catalana

El primer equip femení ha perdut contra el CVB Barça, equip amb el qual el dissabte 7 d'octubre debutarà a Superlliga, a Valldoreix

El primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (3-0) la final de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina contra el CVB Barça aquest diumenge, 24 de setembre, al matí, a Barcelona. Entre les files del CVB Barça hi ha exjugadores del DSV CV Sant Cugat i jugadores de Sèrbia, Croàcia i Grècia. Tot i la derrota, Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, ha assenyalat que "excepte el tercer set, hem fet un bon partit. Estic content de les meves jugadores". L'equip no ha pogut comptar amb Paula García, que es recupera d'una ruptura del tendó proximal de la cama dreta. Qui tampoc no ha jugat és la brasilera Carla Moreira, que està previst que arribi a Sant Cugat el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre. En les semifinals d'aquesta Lliga Catalana, les santcugatenques van superar el CV Esplugues per 3 sets a 0.

Torneig Internacional de Voleibol

El CVB Barça i el DSV CV Sant Cugat estan coorganitzant des del dissabte 23 de setembre fins al dimarts 25 de setembre el Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Barcelona. El DSV CV Sant Cugat ha perdut (0-3) amb l'Avarca de Menorca i el pròxim dimarts 25 de setembre, a les 20 hores, jugarà a Valldoreix contra el CA San Lorenzo de Almagro (Argentina).

Presentació dels equips

El DSV CV Sant Cugat farà la tradicional presentació dels 24 equips el pròxim dimecres, 27 de setembre, a les 19.30 hores, al pavelló de Valldoreix.

Començarà la Superlliga el 7 d'octubre rebent el CVB Barça

El DSC CV Sant Cugat debutarà a Superlliga Femenina el dissabte 7 d'octubre, a les 16.30 hores, al pavelló de Valldoreix. El rival serà el CVB Barça.

 
Comentaris

Destaquem