El DSV CV Sant Cugat es posa líder abans d'arribar a l'equador del campionat

Després de guanyar a l'UCAM Vóley Murcia (3-0) depenen d'elles mateixes per ser a la Copa de la Princesa. Hi seran si guanyen a la pista del CV Madrid Chamberí

DSV CV Sant Cugat 3 - UCAM Vóley Murcia 0

DSV CV Sant Cugat: C. Borja, M. Sanchís, J. Bonet, A. Cardona, P. García, S. Julián i A. García (lliure) –equip inicial– M. García, C. Llauradó, A. Berbel, L. Brun, A. Iriondo.

UCAM Vóley Murcia: A. Extebarría, M. Díaz, H. Deede, D. García-Calvo, B. Valera, D. Melora, R. Vives (lliure) –equip inicial– A. García Hernández, M. Parra, L. Sánchez, A. Molina.

Sets: 25-15 (27’), 25-10 (21’), 25-18 (27’)

Àrbitre: Alicia Tellería

Jornada 8 del grup de Superlliga 2. Pavelló de Valldoreix, 100 espectadors

El CV Sant Cugat atropella un desdibuixat UCAM Murcia

El DSV CV Sant Cugat n’ha tingut prou amb una hora i quart de partit per vèncer l’UCAM Vóley Murcia i continuar depenent d’ell mateix per ser a la Copa de la Princesa. Les de Sant Cugat, que estan en un excel·lent moment de forma, tenien la consigna de guanyar i no encaixar cap set, i ho han complert fil per randa.

El partit no ha tingut gaire història. La superioritat del DSV CV Sant Cugat ha estat tan gran, que en cap moment han tingut les visitants l’opció d’inquietar a les locals. Avui no hi ha hagut moments de desconnexió, ni de dubtes. El DSV CV Sant Cugat ha estat dominador des del primer minut fins a l’últim.

Només en el tercer set les visitants han estat capaces de jugar de tu a tu amb les locals, i han aguantat amb el marcador ajustat fins passat l’equador del set (14-14). Amb l’entrada de Sara Julián i Clàudia Llauradó les santcugatenques han tornat a entrar en mode demolidor i han acabat imposant-se per 25-18.

Rafa Ruiz ha repartit minuts de joc per a les dotze jugadores que ha convocat. Totes han acabat amb números positius de valoració. “Totes les jugadores han fet un gran paper. El Murcia té jugadores molt potents però crec que les hem controlat molt bé des del primer set. Elles no s’han sentit còmodes i això ens ha posat les coses més fàcils”.

Una última “final” per ser a la Copa de la Princesa

L'equip celebra la seva sisena victòria de la temporada. FOTO: Lali Puig

En el pròxim partit, l’últim de la primera volta, el DSV CV Sant Cugat pot certificar la seva classificació per a la Copa de la Princesa. Per fer-ho necessita guanyar a la pista de l’inexpugnable CV Madrid Chamberí, equip que ha guanyat tots els partits que ha jugat com a local.

“Sabem que guanyant a Madrid, facin el que facin la resta, estarem a la Copa”, explica l’entrenador Rafa Ruiz. “No serà gens fàcil, el CV Madrid Chamberí és un acabat d’ascendir però s’ha reforçat molt bé i està jugant molt bé. Sabem que serà un partit molt dur i molt difícil de guanyar, però crec que l’equip està preparat i sobretot està mentalitzat com per anar allà i treure els tres punts”.

Hi ha fins a cinc equips del grup B que aspiren a jugar la Copa de la Princesa. Els que tenen més opcions són els tres primers classificats, DSV CV Sant Cugat, Motorsan Guadalajara i JS Hotels Cide, que empaten a 18 punts. JS Hotels Cide i Motorsan Guadalajara juguen entre ells en l’última jornada, motiu pel qual una victòria per 0-3 o 1-3 del Sant Cugat classificaria matemàticament a les santcugatenques. Qualsevol altre resultat deixaria en mans d’un tercer l’opció de ser-hi.

La capitana Júlia Bonet ha llegit un manifest contra la violència envers les dones. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem