El femení A del Sant Cugat Esport FC guanya i segueix el seu camí cap a l'ascens

Les vermell-i-negres han superat (8-1) al 14è i antepenúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana, l'EE Guineueta B

Nova victòria, la 19a en 22 jornades de lliga, del primer equip femení del Sant Cugat Esport FC. Les vermell-i-negres han superat (8-1) al 14è i antepenúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana, l'EE Guineueta B, i continuen líders, en posició d'ascens a la categoria de Preferent.

El Sant Cugat Esport FC ha estat molt superior a l'equip barceloní, que en el minut 16 de la primera part ja perdia per 3 gols a 0. La primera meitat ha acabat amb un 4 a 1 i amb l'expulsió, amb vermella directe, de la jugadora visitant Mar, en el minut 43. En el segon temps, les locals han fet 4 gols més, fins al 8 a 1 final. Les golejadores locals han estat Lidia (1), Eli (1), Feliu (2), Alex (1) i Noe (2). "Hem estat molt superiors", ha assegurat l'entrenador local, Tono Cadevall, després del partit.

8 jornades per acabar la lliga

Quan falten 8 jornades perquè acabi el campionat, tot apunta que el Sant Cugat Esport FC i el CD Riudoms, ambdós amb 58 punts, seran els equips que lluitaran per l'única plaça que dona l'ascens a Preferent. El tercer classificat, el Martinenc FC, té 12 punts menys que aquests dos conjunts. Les santcugatenques hauran de visitar el CD Riudoms el 2 d'abril, a les 16.30 hores. "Tots els partits que ens queden per jugar són importants perquè si guanyem a Riudoms i després punxem podem perdre la lliga", ha afirmat Cadevall.

Després de 4 victòries consecutives en el grup 1 de Primera Catalana, el Sant Cugat visitarà el pròxim diumenge, 19 de març, a les 17 hores, el Futbol Femení CE Vilanova, que també ocupa la part baixa de la classificació.

 
Comentaris

Destaquem