El femení del FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS es tornen a veure les cares

Els primers equips femenins tornen a coincidir en el mateix grup, enguany en la 1a Divisió Catalana, després de l'ascens directe de les florestanes i l'ascens per renúncies de les santcugatenques

Els primers equips femenins de l'Olimpyc Floresta FS i del FS Sant Cugat tornaran a disputar el seu peculiar derbi, enguany en una categoria superior, en el grup I de la 1a Divisió Catalana. Ambdós equips ja es van enfrontar la darrera temporada en el grup I de la 2a Divisió Catalana, vencent els dos partits l'equip florestà (1-3 i 3-0).


Enguany, el primer derbi es disputarà en la jornada 7 a casa de les santcugatenques, el cap de setmana del 24 de novembre, i la tornada serà en la jornada 20 en camp florestà, el cap de setmana del 30 de març. Jordi Palau (president del FS Sant Cugat) i Àngel Ruiz (president de l'Olimpyc Floresta FS) es mostren satisfets de l'ascens de l'equip i comparteixen la il·lusió de mantenir el derbi en una altra categoria.


A més, ambdós equips començaran la lliga jugant com a visitants. Les noies del FS Sant Cugat debutaran al camp del R&S Tallers Montmeló el cap de setmana del 6 d'octubre, mentre que l'Olimpyc Floresta FC jugarà vers el CFS Palau - Penya Barcelonista.


1 punt va separar ambdós conjunts


La darrera temporada, el R&S Tallers Montmeló i l'Olimpyc Floresta FS van ser els equips que van copar les dues primeres posicions del grup I de 2a Catalana, posicions que permetien pujar de categoria. No obstant això, les vermell-i-negres, terceres al termini de la competició, van aconseguir l'ascens gràcies a la renúncia d'altres equips.
 

 
Comentaris

Destaquem