El femení del Qbasket s'estrena guanyant de 90

L'equip sènior femení va guanyar el seu primer partit de lliga 21 a 111 i suma la primera victòria de la temporada, una temporada en la qual el conjunt lluitarà per aconseguir l'ascens

El sènior femení del Qbasket Sant Cugat inicia la temporada enfront un fluix CB Pedagogium per un exagerat resultat de 21 a 111. En la 1a jornada del grup IV de 3a Catalana, les santcugatenques van establir un parcial de 0 a 34 en el primer quart i marxaven al descans amb un exagerat 5 a 71 en l'electrònic.


Per a Xavi Sancho, entrenador de l'equip: "El resultat només ens serveix per a donar una sensació d'autoritat en la classificació. No obstant això, les rivals van ser les darreres en la classificació de la temporada anterior i el partit no ens va servir per a millorar coses".


En la següent jornada, l'equip jugarà a casa davant el Basquet Ateneu Montserrat B el diumenge 7 d'octubre a les 19:15 hores. Per al tècnic: "Tenen una base jove que marca les diferències. L'objectiu serà que generi el mínim joc possible".


Equip similar al de la darrera temporada


De les jugadores que van defensar la samarreta del Qbasket l'anterior campanya, Marta Baiona, Marta Esgleies, Anna García, Anna Royo, Eli Vives, Eissa Alain, Anna Martínez i Laia Suñe seguiran amb l'equip. Per contra, per motius de feina, Irene Gil abandona el conjunt santcugatenc.


A més, l'equip compta amb la incorporació de 5 noves jugadores: Georgina Andreu (CN Sabadell), Tania Codina (CB Calaf), Carlota Darder i Elisa Spinnox (UESC B) i Anna Bosch (formada a la UESC).


Durant la pretemporada, l'equip ha jugat 5 partits, vencent 4 d'ells. L'única derrota va ser contra el CB Tordera amb un balanç de -35. En la resta de partits amistosos, l'equip es va imposar vers el CB Salt sub-25 d'una diferència de 26, contra el CB Begues de 12, davant el segon equip del CE Sant Nicolau de 3 i guanyant els dos partits del Torneig Femení Finisher Ciutat de Sant Cugat enfront l'equip junior del CB Sant Josep de Badalona (68 a 32) i el MVP Cervelló (80 a 38).


Per a Xavi Sancho: "El nostre principal objectiu és lluitar per pujar. És un equip amb molt potencial. Tanmateix, hi ha moltes incorporacions i falta encara connexió en el joc".

 
Comentaris

Destaquem