El femení del Rugby Sant Cugat inicia la lliga amb un nou projecte

Després del fitxatge d'Albert Casorrán com a entrenador de l'equip, el conjunt vol tenir una dinàmica d'unes 20 jugadores per a poder competir amb garanties amb un equip complet

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat inicia la Divisió d'Honor Catalana jugant com a visitant el dissabte 6 d'octubre davant el Castelldefels Rugby Unión Club. El partit començarà a partir de les 16h i enguany, l'equip compta amb quasi el doble de jugadores amb les quals va finalitzar la darrera temporada.


Per Albert Casorrán, nou entrenador: "Serà una continuació de la pretemporada. Volem consolidar el nostre sistema de joc, estar ordenades i seguir fent el que ens ha donat bons resultats aquestes setmanes".


L'equip va començar la pretemporada el dilluns 3 de setembre i durant aquests dies d'entrenament, ha disputat dos partits. El primer, vers el Begues Rugby Club, amb un resultat a favor de 74 a 5. El segon, per contra, el conjunt santcugatenc va caure contra l'INEF Rugby Femení per un ajustat 21 a 19.


Després del balanç d'1 victòria i 1 derrota, el nou tècnic: "Per ara les sensacions són bones. L'equip està entenent el sistema que volem desenvolupar i la filosofia amb la qual volem treballar. Respecte a l'any passat, sembla que enguany hi haurà compromís amb l'equip."


L'equip doble la quantitat de jugadores


De la darrera temporada, diferents jugadores continuaran defensant la samarreta: Irene Aires, Carla Arca, Maria Bardaji, Lara Cabezas, Júlia Cardona, Anna Duch, Paula Ferrer, Cristina Garcia, Ailén Oteros, Paula Pou, Laia Riu, Nuria Sáez, Elisabet Segarra i Marta Valldeperes. A més, Anna Soa puja de categories inferiors. Per contra, l'equip compta amb les baixes de les germanes Roser i Sara Buetas, d'Alexia Gasco, de Maïa Caroline López i de Marina Sánchez.


A part de les jugadores de la darrera temporada, enguany el conjunt s'ha reforçat amb noves cares: Sara Marín abandona el Quimic Equip de Rugby per a jugar amb el CR Sant Cugat; Sheila López i Helena Vigora provenen del CE Universitari i Andrea Moreno canvia el CR Carboners de Terrassa per a militar en el conjunt santcugatenc.


A més, Anna Colom, Laia Manzano, Valentina Ramírez i Inés Victor s'inicien en el món del rugbi, mentre que Tania Garcia, Andrea Gonzalez, Vicky Montero, Txell Tur, Natalia Palou i Laura Pérez, retornen a l'equip, després d'absentar-se l'any passat.


En l'staff tècnic, Albert Casorrán exercirà d'entrenador i s'encarregarà de la davantera de l'equip; Ernest Miramunt "Luchi" i Ferran de la Roza "Peewee" seran els segons entrenadors i treballaran la línia de 3/4. Finalment, Jordi Padró serà el preparador físic.


Amb tot, l'equip té clars els seus objectius: "Volem canviar la percepció de què som un equip petit. El nostre objectiu és crear un bloc sòlid, un bloc que tingui continuïtat per a millorar i evolucionar. En l'apartat classificatori, no ens hem marcat cap objectiu: els resultats ja ens els donaran".

 
Comentaris

Destaquem