El FS Sant Cugat critica l'actitud provocadora d'un sector de l'afició de l'Olímpyc Floresta FS durant el derbi

Segons Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, "un aficionat de l'Olímpyc va llançar una bossa de glassons que va impactar a dos nens"

Dins a la pista, els jugadors d'ambdós clubs van tenir una actuació exemplar. FOTO: Amanda Bernal Dins a la pista, els jugadors d'ambdós clubs van tenir una actuació exemplar. FOTO: Amanda Bernal
Dins a la pista, els jugadors d'ambdós clubs van tenir una actuació exemplar. FOTO: Amanda Bernal Dins a la pista, els jugadors d'ambdós clubs van tenir una actuació exemplar. FOTO: Amanda Bernal
El Futbol Sala Sant Cugat ha criticat l'actuació d'un sector de l'afició de l'Olímpyc Floresta FS durant el derbi que s'ha jugat aquest dissabte, 14 de desembre, al Pavelló Municipal de la Floresta. Segons el club, un grup de joves va amenaçar l'afició del FS Sant Cugat durant diverses ocasions del partit. Algun seguidor de l'Olímpyc se'l va veure fumar i beure cervesa a l'interior de la instal·lació esportiva municipal. D'altra banda, un aficionat florestà va increpar en diferents ocasions des de la tanca de la pista l'àrbitre que estava més a prop de la tanca.

Els àrbitres, obligats a parar el partit
Els àrbitres es van veure obligats a parar el partit quan faltaven 25 segons per acabar l'enfrontament, quan es van produir incidents a la grada després que l'Olímpyc fes l'empat a 1 gol. Segons Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, "un aficionat de l'Olímpyc va llançar una bossa de glassons que va impactar a dos nens. A un d'ells li va provocar un bony". En aquesta línia, Palau ha assegurat que "des del FS Sant Cugat lamentem que en un pavelló esportiu es produeixin conductes violentes i que la gent que ho ha vist i que ho sap no lamenti, no denuncii ni tampoc eviti els fets". El FS Sant Cugat ha penjat al seu web un video i una nota.

Després d'aquesta acció, agents de la Policia Local, que els van trucar diferents persones perquè anessin al pavelló, van intervenir durant uns minuts.

Un objecte es llança a la pista
Durant el partit, algú va llançar un objecte petit a la pista. L'objectiu, un dels àrbitres o potser el jugador del FS Sant Cugat Xaus, exjugador de l'Olímpyc.

Després del partit, a través de la xarxa social twitter, jugadors i entrenadors d'ambdós equips han intercanviat missatges sobre el què va passar a les grades del pavelló. Val a dir que el comportament dels jugadors d'ambdós equips a la pista va ser exemplar.

Per a Àngel Ruiz, president de l'Olímpyc Floresta Futbol Sala, el que va passar a les grades "és un fet que passa habitualment en partits com aquest, que s'escalfen, sobretot quan hi ha un empat a falta de 25 segons i que la gent es crida i s'insulta entre les aficions". Ruiz ha qualificat de "lamentable" que un seguidor de l'Olímpyc llancés una bossa de glassons i que impactés a dos nens de l'afició del FS Sant Cugat, i ha explicat que no sap qui ha estat.

Cerveses i cigarretes al pavelló de la Floresta
"En el bar que hi ha a fora del Pavelló Municipal de la Floresta es pot comprar cervesa com es pot fer en qualsevol altra pavelló de Catalunya. Tothom sap que no es poden entrar begudes al pavelló. Si algú ho ha fet ha incomplert la normativa, que és molt clara. No es pot beure ni fumar al pavelló".

Àngel Ruiz podria emprendre accions legals contra Jordi Palau
El president de l'Olímpyc ha assegurat que "hi ha qui vol donar-li molta corda en aquest tema i ho està aconseguint". En aquesta línia, Ruiz ha afirmat que "no descarto emprendre accions legals contra Jordi Palau. Les coses tenen el seu límit i no s'hi val tot".

 
Comentaris

Destaquem