El FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta tornaran a enfrontar-se en un derbi

Han estat enquadrats en el grup 1 de la 3a Nacional, segons l'agrupació provisional de la Lliga Catalana de Futbol Sala, i cap dels dos clubs sol·licitarà un canvi de grup

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS han estat enquadrats en el grup 1 de la 3a Nacional, segons l'agrupació provisional que ha fet en aquesta categoria la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF) de cara a la competició de lliga de la pròxima temporada 2018-2019. Ni l'Olimpyc ni el FS Sant Cugat demanaran canviar-se en el grup 2.

Els 16 equips d'aquest grup 1 de 3a Nacional són: Esparreguera CFS, FS Montsant, AE Arrels FS, Estel Vallseca, Gràcia FSC, CE Jesús-Maria, CFS Ciutat de Mataró, Sant Joan de Vilassar FS, Cover Premià de Mar CFS, CFS Arenys de Munt, FS Ripollet, Broncesval CFS Montcada, Grups Arrahona FSC, Olimpyc Floresta FS, CE Vacarisses i FS Sant Cugat.

Si no es produeix cap canvi, els únics conjunts nous al grup 1 són l'Olimpyc Floresta FS, que ha descendit de 2a Nacional B; l'Esparreguera CFS i el CE Jesús-Maria, que la campanya anterior jugaven en el grup 1, i el Gràcia FSC i el CFS Arenys de Munt, que han pujat de Divisió d'Honor Catalana.

 
Comentaris

Destaquem