El futbol sala i la solidaritat brillen en el Torneig Internacional de Sant Cugat

El campionat, amb 600 jugadors de 26 clubs i 4 instal·lacions

El Montpellier Méditerranée Futsal de França, en les categories benjamí i aleví; el Supe d'Hongria, en infantil; el FS Industrias Santa Coloma, en cadet; el CN Caldes, en juvenil, i l'AE Sant Andreu, en prebenjamí, són els equips campions de la quarta edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala.

El campionat, amb 600 jugadors de 26 clubs i 4 instal·lacions

El campionat s'ha jugat del 27 al 29 de desembre, en 4 instal·lacions municipals: als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler, al pavelló de la ZEM La Guinardera i al pavelló de la Floresta. Hi han participat 57 equips masculins (uns 600 jugadors) i 26 clubs, amb un total de 125 partits. En la categoria prebenjamí hi han jugat 4 conjunts; en benjamí, 9; en aleví, 12; en infantil, 12; en cadet, 12, i en juvenil, 8.

5 clubs estrangers

A banda dels clubs catalans, el torneig ha comptat amb la presència dels clubs Montpellier Méditerranée Futsal de França, en les categories benjamí i aleví; el Supe d'Hongria, en categoria infantil; el Ginga FS de Los Angeles i l'Oxford Lions d'Anglaterra, en cadet, i el Futsal Without Borders de San Francisco, en categoria juvenil. D'altra banda, el València FS ha estat l'únic representant espanyol de fora de Catalunya.

2.000 euros pel SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Com en totes les edicions, el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ha mostrat la seva cara més solidària. En aquesta ocasió, el club vermell-i-negre ha col·laborat amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, amb una aportació econòmica (el club té previst arribar als 2.000 euros) en la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona per a infants.

Un centenar de joguines per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

A més, durant el torneig, el FS Sant Cugat ha recollit més d'un centenar de joguines pels nens de l'hospital i ha fet una rifa solidària també per l'hospital, amb obsequis de les entitats col·laboradores.

Jordi Palau: “Els equips han marxat molt contents”

El president del FS Sant Cugat, Jordi Palau, ha fet un balanç molt positiu del torneig: “Ha estat molt bé. Hi ha hagut un bon nivell esportiu i els partits han estat molt competits. Els equips han marxat molt contents, sobretot els que vénen de més lluny, com Estats Units, Anglaterra, Hongria i França. Aquests clubs han estat allotjats en diferents hotels de Sant Cugat i, amb això, també hem aportat a la ciutat”.

 
Comentaris

Destaquem