El Futbol Sala Sant Cugat cau eliminat de la Copa Catalunya

Els vermell-i-negres han perdut (5-0) a la pista del FS Castellar, en vuitens de final. Els locals han estat superiors, però els de Jaime Martínez han disposat d'ocasions per no acabar el partit sense gols

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat ha estat eliminat en els vuitens de final de la Copa Catalunya Sènior Masculí. Els vermell-i-negres han perdut (5-0) a la pista del FS Castellar, aquest dijous, 7 d'abril, amb un marcador enganyós. Tot i que el FS Castellar s'ha mostrat superior, el FS Sant Cugat ha desaprofitat força ocasions de gol. També cal destacar l'actuació del porter local. Els de Castellar han comptat amb el suport d'unes 125 persones, que han omplert el pavelló.

El FS Castellar, millor en la primera part

En la primera part, els de Castellar han estat superiors, amb un joc molt ràpid i directe, tot i que el FS Sant Cugat ha gaudit de bones ocasions per marcar, de les vambes d'Adrià, Marc Casas i Enric. Fins i tot, quan faltaven 7 minuts i 50 segons per acabar aquesta primera part, els vermell-i-negres han forçat les 5 faltes del FS Castellar, però només han arribat a xutar un doble penal. Ho ha fet Enric, però l'ha aturat el porter local. El primer temps ha acabat amb un 2 a 0, amb dos gols locals en els minuts 2 i 13.

El segon període, pel FS Sant Cugat

Com en el primer temps, només començar el segon període, el FS Castellar ha fet el 3 a 0 en el minut 4, després de diferents avisos. A partir de llavors, han estat els santcugatencs qui han passat a controlar l'enfrontament, amb ocasions de Marc Casas, Alex i Enric. Amb tot, l'equip taronja-i-negre també ha gaudit de clares ocasions i en els minuts 14 i 18 ha anotat el 5 a 0 definitiu. Tampoc ha tret profit del fet que, quan faltaven 7 minuts i 43 segons, el FS Castellar havia fet la cinquena falta. A 11 segons per acabar el partit, Marc Casas ha xutat un doble penal, però el segon porter local l'ha aturat. En els últims sis minuts del xoc, el FS Sant Cugat ha jugat de 5 (porter-jugador), però sense obtenir resultats positius.

Martínez: “Creiem en nosaltres”

Jaime Martínez, entrenador del FS Sant Cugat, ha explicat després del partit en declaracions al TOT Sant Cugat que “amb totes les ocasions que hem generat i amb tot el que hem fet, marxem cap a casa amb un marcador difícil d'explicar”. No anotar les ocasions que crea l'equip està penalitzant, i molt, al FS Sant Cugat en la lliga, en què és 15è i penúltim en zona de descens. “Ho estem fent bé, però al final dels partits mires al marcador i, amb tot el que ha fet l'equip, acabem marxant amb les mans buides”, explica el tècnic.

Tot i la situació crítica que viu l'equip, Jaime Martínez confia a cegues en els seus jugadors: “Creiem en nosaltres mateixos. Tenim la victòria a tocar. Quan aconseguim trencar aquesta dinàmica, els resultats seran molt diferents”.

Debut de Javier Grimaldos

En aquest partit ha debutat el nou jugador del FS Sant Cugat, Javier Grimaldos, que ha anat de menys a més, i que ha acumulat molts minuts de joc.

El FS Castellar, tercer en la lliga

El FS Castellar ocupa la tercera posició en el grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. L'equip del Vallès Occidental és a 6 punts del líder, el FS Canet, i a 4 punts del segon, l'Hermanos Sánchez FS. Un cop acabi la lliga, els dos primers classificats ascendiran a la Tercera Divisió.

Abans de caure eliminat davant el FS Castellar, el FS Sant Cugat havia derrotat en la Copa Catalunya, el CE Maristes Sant Joan (1-6), el FS Ripollet (4-2), i el CE Rubí FS (4-5).

Rep el cinquè, el FS Linyola

El FS Sant Cugat, 15è i penúltim, amb 20 punts, en zona de descens, rep aquest dissabte, 9 d'abril, el cinquè classificat, el FS Linyola, que suma 38 punts. El partit es jugarà al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i començarà a les 19 hores.