El Futbol Sala Sant Cugat debuta a La Guinardera en partit oficial amb una derrota

Tot i la desfeta, l'equip de Manel Muñoz ha fet una molt bona impressió davant un atractiu FS Ripollet

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat ha perdut (1-2) en el seu primer partit oficial al pavelló de la ZEM La Guinardera, davant un molt bo FS Ripollet que, segons l'entrenador vermell-i-negre, Manel Muñoz, "és un dels candidats a l'ascens a 2a Nacional B". Es tracta de dos equips amb jugadors molt joves que han ofert un bon espectacle.

En la primera meitat, l'equip que ha portat el pes i ha gaudit de més ocasions de gol ha estat el FS Ripollet, tot i que ha estat el FS Sant Cugat el primer que ha marcat, amb un gol de Josep en el minut 12. El conjunt visitant ha continuat dominant i quan faltaven 5 minuts per acabar la primera meitat, Ivan ha fet l'empat a 1 amb un fort xut que ha sorprès el porter local Dani, que ha tingut una brillant actuació.

La segona part, pel FS Sant Cugat

L'entrenador del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, en una acció del partit. FOTO: Lali Puig

En el segon període, ha estat el FS Sant Cugat qui ha controlat el partit i ha generat més perill a porteria contrària. Però només començar aquest segon temps, Barceló ha fet l'1 a 2. El FS Sant Cugat, que ha fet un molt bon partit i ha ofert una molt bona imatge, ha anat de menys a més en una segona meitat brillant. En el minut 5 ha pogut empatar, però el xut de Josep s'ha estavellat al pal dret de la porteria molt ben defensada per l'experimentat David Guerra.

En els últims 3 minuts i 50 segons, el tècnic santcugatenc Manel Muñoz ha fet jugar el seu equip de 5 (porter-jugador) i ha estat a punt d'aconseguir l'empat i, fins i tot, la victòria. En l'últim minut i 52 segons, Berni, Enric i Willy han pogut marcar, però Guerra, en dues intervencions de mèrit, i un xut desviat de Willy, ho han impedit.

Muñoz: "Estem jugant molt bé"

Manel Muñoz, l'entrenador del FS Sant Cugat, ha explicat després del partit que "si tenim en compte que hem jugat contra un dels candidats a l'ascens hem donat la cara i l'equip ha competit molt bé. El més just hauria estat un empat. Els dos partits de lliga que hem jugat ho hem fet molt bé, però ens ha faltat definició".

A la pista de la Fundació Esportiva Grama

Després de perdre els dos primers partits de lliga contra el FS Montsant (6-2) i FS Ripollet (1-2), el FS Sant Cugat jugarà el diumenge 8 d'octubre, a les 19.30 hores, a la pista de la Fundació Esportiva Grama, que ha empatat els dos partits que ha jugat fins al moment, a casa amb el FS Castellar (6-6) i a la pista del FS Sant Joan de Vilassar (4-4).

 
Comentaris

Destaquem