El Futbol Sala Sant Cugat ensopega amb el cuer, el CFS Montcada de Jaume Martínez

Els visitants, que fins al moment només havien sumat 11 dels 57 punts en joc, han arribat 5 minuts abans de l'inici del partit, sense cap mena de pressa

El Futbol Sala Sant Cugat, que lluita per mantenir-se a la 3a Nacional, ha perdut (2-3) contra el cuer de la categoria, el Broncesval CFS Montcada, que en 19 jornades de lliga -57 punts en joc- tan sols havia sumat 11 punts (ara en té 14). Amb tot, els vermell-i-negres han aconseguit que el goal-average particular els sigui favorable, ja que en la primera volta es van imposar a Montcada i Reixac per 3 gols a 5. Els de Manel Muñoz només han guanyat 1 dels últims 6 partits de lliga, amb un balanç d'1 victòria, 2 empats i 3 derrotes, i continuen fent més punts fora de casa (11) que al pavelló de la ZEM La Guinardera (10). En el partit d'avui, el FS Sant Cugat ha tingut les baixes d'Aarón, Berni, Víctor i Miquel. Els santcugatencs són 12ns de 16 equips, amb 21 punts, a 3 punts de les últimes 3 places que fan perdre la categoria.

El CFS Montcada ha arribat 5 minuts abans de l'inici del partit, sense pressa

El CFS Montcada, que entrena Jaume Martínez, exentrenador del primer equip del FS Sant Cugat en diferents etapes, ha arribat 5 minuts abans de l'inici del partit, establert a les 18.10 hores. Sense cap mena de pressa, els jugadors han entrat al vestidor i s'han canviat. Sense poder escalfar, els jugadors visitants han entrat a la pista i ha començat el partit, sense el tècnic, que també ha arribat tard, quan el partit ja havia començat i no s'ha pogut asseure a la banqueta en tot l'enfrontament (així ho detalla el reglament).

Del 2-0 al 2-3

El partit, que s'ha jugat aquest dissabte, 23 de febrer, a la tarda, al pavelló de la ZEM La Guinardera, ha començat molt bé pels interessos del FS Sant Cugat, que al cap de 24 segons de partit ha fet l'1 a 0, gol de Javi Reyes. I tres minuts més tard, Álex Quílez ha xutat i un jugador visitant ha desviat la pilota al fons de la xarxa. Era el 2 a 0. A partir d'aleshores, el FS Sant Cugat ha desaparegut del partit davant un CFS Montcada que ha anat a més i que en el minut 7 ha fet l'1 a 2, els tres gols de Joel Baltasar. En el minut 15, Gonzalo Sagnier ha xutat un doble penal que ha aturat el porter visitant, Miguel Castillejo.

Expulsió del porter Carlos León

La segona part ha continuat sent un partit ensopit i travat. En el minut 11, Carlos León ha hagut de sortir per la lesió de Dani Chueca, que després s'ha vist obligat a tornar a jugar per l'expulsió amb doble targeta groga de Carlos León, quan faltaven 2 minuts i 14 segons per acabar el partit. En el minut 15, el CFS Montcada ha empatat a 2 gols, amb una jugada assajada de falta, i quan faltava 1 minut i 30 segons pel final ha fet el gol de la victòria (2-3). Llavors, el FS Sant Cugat ha jugat de 5 (porter-jugador), però tampoc ho ha sabut fer bé i ha acabat perdent.

Manel Muñoz: "És una derrota injustificable"

Manel Muñoz, entrenador del FS Sant Cugat, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, després del partit que aquesta "és una derrota injustificable. Teníem el marcador de cara, amb un 2 a 0. Era un partit que s'havia de guanyar, però jugant com hem jugat i prenent les decisions que hem pres, és impossible guanyar. Hem de madurar i ser més responsables quan estem a la pista".

A la pista del líder

Quan falten 10 jornades perquè acabi la lliga, el FS Sant Cugat jugarà el pròxim partit a la pista del líder, el FS Ripollet, líder en solitari del grup 1 de 3a Nacional. Aquest encontre es jugarà el dissabte 9 de març, a les 18.30 hores.