El Futbol Sala Sant Cugat reuneix 150 persones per celebrar el seu 40è aniversari

L'entitat ha celebrat un sopar en què hi ha assistit l'alcaldessa Carmela Fortuny i ha aplegat jugadors de diferents èpoques, exentrenadors i exdirectius

Un total de 150 persones no s'han volgut perdre el sopar del 40è aniversari del Futbol Sala Sant Cugat, que s'ha fet aquest dissabte, 16 de juny, a la nit, al restaurant Mas Janer, a Mira-sol. A la celebració, que ha estat presidida per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, hi han assistit jugadors de diferents èpoques de l'entitat, exentrenadors i exdirectius. L'acte ha comptat amb la presència del president del FS Sant Cugat, Jordi Palau, i també de l'expresident Josep Maria Zapater. Els grups municipals de la CUP, ERC-MES i Ciutadants, la Coordinadora d'Entitats Esportives, els clubs Sant Cugat Futbol Club, Unió Ciclista Sant Cugat i Club Karate Sant Cugat i l'Associació de Veïns de Volpelleres també han acompanyat al club en aquesta data tan especial.

Un vídeo amb moltes cares conegudes

A la celebració hi han assistit 150 persones. FOTO: Bernat Millet

Durant la celebració, amb pastís inclòs, el FS Sant Cugat ha projectat un vídeo amb les impressions d'aquests 40 anys de futbol sala a Sant Cugat de Jordi Palau i Josep Maria Zapater; el directiu Juan López; l'exdirectiu Simon Franch; els exjugadors Javi López i Jaume Izquierdo; els exentrenadors Jaume Martínez, Xavi Closas i José Manuel Montes; els entrenadors Albert Tejero, Manel Muñoz i M. Ángeles Baena Txiki, i els jugadors Chus Manchado i Carlos León.

L'Ajuntament lliura una placa commemorativa

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

En els parlaments, Carmela Fortuny ha felicitat el FS Sant Cugat "per aquests 40 anys fent esport, però, sobretot, educant en valors. Un club amb un passat molt intens amb gent amb empenta, un present fantàstic i un futur amb 100 o 200 anys de vida". Fortuny ha lliurat al FS Sant Cugat una placa commemorativa en què s'hi pot llegir: "Com a reconeixement i felicitació, amb motiu del 40è aniversari, per la seva filosofia esportiva, formativa, social i cultural que fan d'aquest club singular". I el FS Sant Cugat ha entregat una samarreta del club a l'alcaldessa que s'hi pot llegir 40è aniversari. També ho ha fet a Josep Maria Zapater i Lluís Sitges i Siscu Vilà, fundadors, entre d'altres, de l'entitat.

Palau: "Tornarem a ser un club de referència a Catalunya"

Jordi Palau ha explicat que "un grup d'amics van crear un equip per un poble i, després de 40 anys, ara tenim tot un club per una ciutat. Tornarem a ser un club de referència a Catalunya". Josep Maria Zapater ha afirmat que aquesta "és una entitat que d'aquí a uns anys ja en parlarem... Dono les gràcies a Jordi Palau per tot el que està fent pel club i per Sant Cugat".

Torneig 3x3

Aquest dissabte, 16 de juny, i amb motiu del 40è aniversari, el FS Sant Cugat també ha organitzat un torneig 3x3 de futbol sala en diferents categories.

 
Comentaris

Destaquem