El Futbol Sala Sant Cugat salva la categoria en l'última jornada

Marc Casas penja les botes després de deixar el seu estimat equip un any més a Tercera Divisió

Futbol Sala Sant Cugat 8 - Mare Molas Reus CFS 6

FS Sant Cugat: Carlos, Òscar Rosell, Marc Casas, Enric i Adri –equip inicial-, Jordi Savé, Willy, Shogo, Pol, Álex Quílez, Chus i Palau (p.s.).

Mare Molas Reus CFS: Albert Segura, Xavi Pell, Patrick, Isra i Inaga –equip inicial-, Adrian Gómez i Anderson.

Gols: 1-0 Enric (2'), 1-1 Patrick (4'), 2-1 Enric (5'), 3-1 Shogo (10'), 4-1 Adri (18'), 4-2 Inaga (19'), 5-2 Marc Casas (25'), 6-2 Adri (29'), 6-3 Anderson (29'), 6-4 Xavi Pell (31'), 6-5 Patrick ( 36'), 7-5 Enric (37'), 8-5 Marc Casas (38'), 8-6 Inaga (39').

Àrbitres: Francesc García-Donás Salvador I Miguel Moreno Millan (Delegació de Barcelona). Taula: Núria Fernández Novell.

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 150 espectadors

Jornada: 30a i última jornada del grup 2 de 3a Nacional de futbol sala.

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat seguirà militant a la 3a Nacional de futbol sala, la quarta categoria més important del futbol sala estatal. Els vermell-i-negres s'han assegurat matemàticament la permanència en aquesta última jornada de lliga, amb una victòria (8-6) davant el Mare Molas Reus CFS, un rival directe per eludir el descens.

El FS Sant Cugat s'ha mostrat superior a l'adversari, tot i que en la segona part ha encaixat tres gols consecutius que ha situat el marcador en un perillós 6 a 5 quan faltaven 4 minuts per acabar el partit.

Mira les millors fotografies de la permanència a la 3a Nacional del FS Sant Cugat.

1 derrota en els últims 8 partits de lliga

El FS Sant Cugat ha fet un molt bon final de temporada que, finalment, li ha donat la permanència. I és que dels últims 8 partits tan sols n'ha perdut 1.

Tarda de comiats

El delegat del FS Sant Cugat, Juan López, abraçant-se amb el capità Adri, després del partit FOTO: Haidy Blanc

Marc Casas i el japonès Shogo no seguiran a l'equip la pròxima temporada. Casas, un jugador molt vinculat i estimat al club, ha decidit retirar-se als seus 30 anys, mentre que Shogo torna al seu país, el Japó.

Marc Casas: "Trobaré a faltar el club"

Un amic de Marc Casas recordant el què ha significat el jugador pel club FOTO: Haidy Blanch

Després del partit, un emocionat Marc Casas, jugador del FS Sant Cugat, ha explicat que "ha estat una temporada duríssima i hem passat molts nervis". Respecte al seu comiat, el dorsal número 7 del FS Sant Cugat ha dit que "cada vegada em costava més anar als entrenaments. Trobaré a faltar el club, però cada quinze dies m'asseuré a les grades del Pavelló 3 per donar suport als meus companys i amics". Casas també ha afirmat que "té molt de mèrit, i no es valora prou, que el FS Sant Cugat aposti pels jugadors de la casa, és la seva filosofia".

 
Comentaris

Destaquem