El Golf Sant Cugat suma 3 campionats i un subcampionat en el Campionat de Catalunya

L'entitat ha aconseguit els títols en categoria benjamí masculina i femenina i en categoria infantil femenina; el subcampionat ha estat en categoria benjamí femenina

El Club Golf Sant Cugat està d'enhorabona. I és que ha sumat 3 campionats i un subcampionat de Catalunya d'una tacada. El cap de setmana del 26 i el 27 de maig els representants del club van ser a les instal·lacions del Club Golf Costa Brava, a Santa Cristina d'Aro, on es va disputar la competició. Aquest èxit multiplicat per 4 és tot un orgull per al club. "Estem molt orgullosos i contents. Feia molts anys que no aconseguíem un èxit així, amb tants campionats a la vegada", ha dit Ivó Giner, director esportiu del club.

Qui ho han aconseguit han estat els més menuts de la casa. I és que els campionats han estat en la categoria benjamí, tant masculina com femenina, i en la categoria infantil femenina. Eric Díaz ha estat el vencedor del campionat benjamí masculí, Nagoré Martínez s'ha alçat amb el títol en el quadre femení de la mateixa categoria, acompanyada en el podi per Carlota Carmona, que ha estat segona. D'altra banda, Anna Ynbern ha aixecat el trofeu de campiona en la categoria infantil femenina i, a més, ha aconseguit la màxima puntuació de tot l'infantil (incloent-hi també el quadre masculí). A banda dels campionats de Catalunya, el Club Golf Sant Cugat també s'ha endut el trofeu en el concurs de drive de categoria benjamí, que ha guanayt Nico Garcia. "Els nens i nenes del club estan treballant molt. Es mereixen que els arribin els premis i estem molt contents per a ells. A més, per al club és un orgull i un honor formar a aquests jugadors que s'impliquen tant en el que fan", ha explica Ivó Giner.

Havent sumat els campionats de Catalunya, Eric Díaz, Nagoré Martínez i Anna Ynbern es preparen ara per al Campionat d'Espanya, tot i que és independent del de Catalunya i ja tenia la plaça assegurada gràcies al que han anat fent durant tota la temporada. El Campionat d'Espanya se celebrarà durant l'últim cap de setmana de juny a les instal·lacions del Club Golf La Manga, a Múrcia.

 
Comentaris

Destaquem