El I Torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel recapta més de 21.000 euros

Els diners recaptats es destinaran a la recerca i investigació en hematologia que desenvolupa l'Hospital Sant Joan de Déu

Cartell d'agraïment per la participació al torneig. FOTO: Cedida Cartell d'agraïment per la participació al torneig. FOTO: Cedida
Fins a 250 parelles han participat al I Torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel, competició de caràcter benèfic que ha tingut lloc del 3 al 9 de juny al Club Esportiu Valldoreix. En total, l'organització ha recaptat més de 21.000 euros –encara no s'ha finalitzat el recompte– que es destinaran íntegrament a la recerca i investigació en hematologia que desenvolupa l'Hospital Sant Joan de Déu.

Miquel ha estat un nen que ha lluitat contra la leucèmia des dels 3 fins els 10 anys, i que es va fer mediàtic arran del gol que Xavi Hernández li va dedicar en el partit de Champions contra el PSG, a l'abril.

Resultats del torneig
La competició s'ha jugat en nou categories, quatre femenines, tres masculines i dos mixtes. Els guanyadors de 1a categoria han estat Max Vidal i Sergi del Moral, Txell Torrecilla i Queralt Puig, i Txell Torrecilla novament, en el mixte, fent parella amb Àlex Laza.

L'organització ha assegurat al TOT Sant Cugat que vol donar continuitat al torneig en els pròxims anys, sempre amb aquesta finalitat de col·laborar econòmicament amb la recerca en hematologia, branca de la medicina que s'encarrega de les malalties de la sang.

 
Comentaris

Destaquem