El Joan Maragall i el Pins del Vallès, al Torneig Nacional de Jugando al Atletismo

La competició estatal es farà el cap de setmana del 13 i 14 de maig a Getafe

Les escoles de Sant Cugat Joan Maragall i Pins del Vallès, en categoria masculina, i el Joan Maragall, en femenina, s'han classificat per participar en el Torneig Nacional de Jugando al Atletismo, que se celebrarà el cap de setmana del 13 i 14 de maig a Getafe (Madrid). Ho han aconseguit aquest diumenge, 19 de març, a la tarda, al pavelló de Valldoreix, en la fase final d'aquesta competició a Catalunya, en la que hi han participat un centenar de nens i nenes. Aquest campionat escolar l'ha organitzat la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

En el campionat hi han participat equips de categoria aleví (5è i 6è de primària), integrats per cinc escolars. Tots els equips han fet cinc proves individuals: 10 x 10 (velocitat), llançament de jabalot, triple salt, llançament de pilota medicinal i salt lateral. En grup han fet les proves de relleus, una de tanques i una altre de llisos. L'última part de la competició ha estat la prova del Gran Prix, també de relleus i molt emocionant que consisteix en fer una volta al voltant de la pista del pavelló i on els atletes es van trobant diferents obstacles que han d'anar superant.

Les tres escoles de Sant Cugat que hi han participat han estat el Joan Maragall, el Pins del Vallès i el Turó de Can Mates. També hi han pres part tres escoles de Catalunya, de Sant Esteve Sesrovires, Olesa de Montserrat i Canovelles.

Homenatge a Jaël Bestué

Jaël Bestué, atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha rebut un homenatge. FOTO: À. L. P.

L'organització ha homenatjat l'atleta de categoria juvenil Jaël Bestué, del Club Muntanyenc Sant Cugat, que recentment s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya Juvenil i que no para de superar rècords. Bestué és una de les atletes que en el seu dia també va participar en les diferents fases del torneig Jugando al Atletismo.

 
Comentaris

Destaquem