El Junior arrenca la temporada amb una derrota contra l'Atlètic (1-2)

Els de Jorge Dabanch han merescut més en el segon temps però s'han quedat sense puntuar

El Junior FC ha començat la temporada perdent el seu primer partit com a local però deixant bones sensacions especialment en el tram final de partit. El rival, l'Atlètic de Terrassa, s'ha avançat aviat amb dos gols de Dani Malgosa i Santi Ibáñez i ha fet inútils els intents dels santcugatencs per empatar en la segona part.

El conjunt local ha tornat a la competició amb pocs canvis a la plantilla, que només compta amb la incorporació de l'argentí Marc Ganly i els retorns de Tim Smith, Edu Garriga i el porter Alberto Carnicer. Pels visitants, la principal novetat és a la banqueta, amb el retorn de l'entrenador Dani Martín en substitució de Roger Pallarols.

Un temps per a cada equip

L'Atlètic ha estat el clar dominador en el primer temps. El primer gol ha arribat al minut 16 del primer quart, i el segon quan només s'havia complert el minut 3 del segon quart. Els gols de Malgosa i Ibáñez han donat ales als visitants, que han estat més a prop de fer el 0-3 que no pas el Junior de retallar diferències.

La segona part el guió ha canviat. El Junior ha començat manant i Frank Di Mercurio, en segona jugada, ha aconseguit fer l'1-2 i tornar a ficar el seu equip en el partit. En aquest segon temps el Junior ha disposat de quatre penals córner que no ha aprofitat. Marc Ganly, Oriol Salvador i Armand Garcia han tingut també ocasions claríssimes per, com a mínim, haver empatat.

Dabanch es lamenta i Martín felicita el Junior

L'entrenador del Junior FC, Jorge Dabanch, ha reconegut que l'equip no ha sortit bé, però ha lamentat que al final no hagin pogut empatar: "Al tercer i quart quart hem fet mèrits suficients per haver empatat, però ens ha faltat precisió i encert". El tècnic argentí ha tret importància a la derrota: "Hem d'anar partit a partit. Tenim aspiracions però la nostra principal aspiració és ser millors cada dia".

Dani Martín s'ha mostrat molt satisfet per debutar amb una victòria: "Venir aquí sabíem que seria una petita guerra i així ha estat. Ens ha anat pels pèls perquè el Junior ha fet mèrits per empatar, però ens hem emportat el partit i cal felicitar també els meus jugadors".