El Junior empata amb el Club de Campo i segueix invicte

Les santcugatenques, que s’havien avançat en el marcador, han jugat amb deu jugadores durant gairebé deu minuts del segon temps

Junior FC 1 – Club de Campo 1

Junior FC:
C. Caputo, C. Català, E. Marcè, C. Riba, N. Mollison, A. Puig, A. Feu, J. Plass, C. Guinea, M. Romagosa i B. Roig. També han jugat P. Codina, A. Gil i G. Mier.

Club de Campo: M. Ruiz, M. A. Labrador, J. Navarro, R. Gutiérrez, M. López, A. Gil, B. Pérez, B. Malda, B. Iglesias, A. Mowinckel, i M. Cruz. També han jugat E. Gil, B. von Kursell i M. Figar

Gols: 1-0 Anna Gil (47’), 1-1 Amparo Gil (56’)

9ª jornada a Divisió d’Honor Femenina. Junior Sport&Spa, 300 espectadors

El Junior FC no ha pogut passar de l’empat amb el Club de Campo en un partit igualat i disputat entre dos conjunts cridats a estar a la part alta de la taula classificatòria. L’empat deixa les coses com estaven però permet que la Real Sociedad sigui líder en solitari, després de guanyar 2-0 el CD Terrassa.

La primera part no ha tingut un dominador clar, malgrat que el Junior ha disposat d’ocasions per fer gol, especialment en els tres penals corner que l’han xiulat a favor. Les locals, això sí, no han deixar arribar amb claredat el Club de Campo, que en la primera part no ha inquietat la porteria de Carolina Caputo.

A la segona part han arribat els gols i la polèmica. El Junior s’ha avançat al minut 12 gràcies a una errada de la portera visitant, que no ha refusat bé un llençament de Jenniffer Plass i ha deixat la bola morta per a que marqués Anna Gil. Estaven sent els millor minuts de les locals. Dos minuts més tard l’àrbitre ha expulsat Andrea Puig amb targeta groga. Posteriorment també ha tret targeta verda a Mollison i groga a Andrea Feu, totes per protestar errors arbitrals. En aquestes circumstàncies, el Junior ha reculat i ha acabat encaixant l’empat en un penal córner que ha rematat en última instància Amparo Gil. A l’últim minut, el Club de Campo ha disposat d’un darrer penal corner per guanyar, però ha defensat bé el Junior.

Bon punt, segons com es miri
Joan Vidal no les ha tingudes totes en acabar el partit: “en segons quines fases donava per bo l’empat, en altres he vist que estàvem jugant per guanyar”. El tècnic ha assenyalat que “ens ha matat passar-nos deu minuts de la segona part amb deu”. Encara que no ha volgut valorar l’actuació arbitral, ha dit “no pot ser que un equip que gairebé no fa una sola falta tingui tres expulsions per protestar errades arbitrals”.

Remuntada del masculí amb el RS Tenis
El primer equip masculí ha segellat la seva quarta victòria de la temporada a casa davant un RS Tenis que s’ha avançat molt aviat en el marcador. Els càntabres s’han posat 0-2 en poc més de 10 minuts i han disposat d’alguna ocasió més per ampliar l’avantatge. El Junior, en el primer temps, no ha arribat amb gaire perill a l’àrea contrària.

Canvi radical a la segona part. Els visitants han abaixat el ritme de joc i els locals han agafat la iniciativa. Guim Ursul, autor de dos gols, ha posat les taules en el marcador a falta de quinze minuts pel final. Quan en faltaven cinc, Marc Serrahima, en un contraatac, ha finalitzat a la perfecció una bonica jugada personal. Al final, dos punts que es queden a casa i que deixen en una posició molt còmode a l’equip de Fede González.

“Donar gust guanyar així”

Són paraules de l’entrenador. Fede González ha reconegut que no s’ha fet una bona primera part, però que a la segona “el partit ha estat absolutament nostre des del principi fins el final”. El tècnic ha assenyalat també que “hem demostrat que si juguem intensos tenim un bon nivell. Anavem 3-2 i ells no anaven a per la bola de cansats que estaven”.