El Junior FC, amb més arribada, guanya el derbi al Sant Cugat Esport FC

Els blau-i-negres, que en les últimes 8 jornades de lliga només havien guanyat 2 partits, han superat (2-1), un equip que tan sols havia perdut 1 partit en les darreres 7 jornades de lliga. Els locals han fet els 2 gols en 6 minuts

Junior FC 2 - Sant Cugat Esport FC 1

Junior FC: Hyppolyte, Jordi Cortés, Pablo, Bernat, Arnau, Mario, Joan Català (Jan Guix, 89'), Xavi Mayol (Paco Barbudo, 73'), Xavi Sallent, Joan Suriol i Yago (Nacho Moretones, 79').

Sant Cugat Esport FC: Jordi, Maxime, Ezquerro, Ciurana (Helder, 83'), Alex González (Pipa, 79'), Edu (Masa, 46'), Rubén, Romera, Marcelo (Marcos, 55'), Carrera i Raul (Dani Alborch, 79').

Gols: 1-0 Xavi Sallent (22'), 2-0 Xavi Mayol (28'), 2-1 Masa (52').

Àrbitre: Alex Estivill Alberich (Delegació del Maresme). Ha estat assistit a les bandes per Sergio García Madariaga i Miquel Bargalló Bernat. L'àrbitre ha ensenyat targeta groga als locals Arnau (18'), Mario (27'), Joan Suriol (64') i Jordi Cortés (74'), i als visitants Romera (24'), Alex González (67'), Ezquerra (72') i Dani Alborch (81').

Instal·lació: Junior FC

Públic: 150 espectadors

Jornada: 15a jornada de lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol

El primer equip del Junior FC, que en les últimes 8 jornades de lliga només havia guanyat 2 partits (amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 5 derrotes), ha superat (2-1), el Sant Cugat Esport FC, en el primer dels dos derbis santcugatencs de futbol d'aquesta temporada 2014-2015. Els blau-i-negres, que ocupen l'11a posició a la taula amb 17 punts (a 3 punts de la zona de descens), han guanyat un equip que en les dues últimes jornades del campionat ocupaven la 5a posició (ara són 7ns amb 22 punts) i que tan sols havien perdut 1 partit en les últimes 7 jornades de lliga, amb un balanç de 4 victòries, 2 empats i 1 derrota. Aquest partit s'ha disputat aquest dissabte, 20 de desembre, a la tarda, al Junior FC.

El Junior FC fa 2 gols en 6 minuts
En els primers compassos del partit ha estat el Sant Cugat l'equip que ha portat la iniciativa, tot i que ha estat el Junior FC qui en el minut 15 hagués pogut fer el primer gol del xoc. Després d'una excel·lent jugada personal, Joan Català centra una pilota que Xavi Mayol remata de cap a les mans del porter Jordi Rivera. Però en la segona ocasió, el Junior FC no ha perdonat. Jordi Cortés, un dels jugadors més destacats del partit, fa una centrada des de la banda esquerre perquè Xavi Sallent empenyi la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 22 de partit. I només 6 minuts després, en la següent ocasió de gol dels blau-i-negres, Xavi Mayol, exjugador la temporada passada del Sant Cugat Esport FC, ha fet el 2 a 0. Joan Català fa una centrada per la banda dreta i Mayol, amb un gest perfecte, remata de cap i marca. Abans de marxar al descans, el Junior FC ha creat més ocasions de gol.


El derbi ha finalitzat amb victòria (2-1) del Junior FC. FOTO: Artur Ribera

El Sant Cugat fa el 2 a 1 en el minut 7 de la segona part
El primer xut del Sant Cugat Esport FC entre els 3 pals del Junior FC ha arribat al minut 4 del segon període. Una tímida rematada de cap del capità Ezquerra ha anat a parar a mans del porter local Hyppolyte. El gol del Sant Cugat l'ha fet Masa, que havia entrat en el segon temps, en el minut 7, en aprofitar una centrada de Rubén. En el minut 22, i després d'un còrner, la pilota ha acabat al pal dret de la porteria d' Hyppolyte. En el minut 88, els blau-i-negres haguessin pogut fer el 3 a 1. Arnau es planta sol davant del porter Jordi Rivera, que atura el seu xut, i el rebot l'agafa Jordi Català, que només ha d'empènyer la pilota al fons de la xarxa, però que acaba a les mans del porter visitant. Ja en el minut 2 del temps afegit, Romera, amb un xut fort i col·locat per dalt, ha obligat a Hyppolyte a lluir-se i enviar l'esfèrica a còrner.

Xavi Mayol: "Tornar a marcar gols és especial"
Xavi Mayol, autor del segon gol del Junior FC i exjugador del Sant Cugat Esport FC, ha explicat al TOT Sant Cugat que "aquesta temporada m'està costant marcar gols i tornar-ho a fer és especial". També ha afegit que "era important acabar bé l'any".

Paco Carballo: "Ha estat una victòria justa i merescuda"
"Ha estat una victòria justa i merescuda", ha assegurat Paco Carballo, entrenador del Junior FC, després del partit. També ha assenyalat que "és un triomf que dóna confiança a l'equip. La nostra línia de joc era bona".

Per a Camilo Speranza, una part per a cada equip
El tècnic del Sant Cugat Esport FC, Camilo Speranza, ha fet el següent anàlisi del partit: "En la primera part, el Junior FC ha estat força millor que nosaltres, però en la segona hem dominat amb força claredat".

El Junior FC torna a ser el millor en els derbis
Després d'aquesta victòria, el Junior FC torna a ser l'equip que més derbis ha guanyat. Ho ha fet en 3 ocasions (1-0, 0-2 i 2-1), mentre que el Sant Cugat Esport FC s'ha imposat 2 vegades (1-0 i 3-1). També hi ha hagut 2 empats (2-2 i 4-4). La temporada passada, la 2013-2014, el Sant Cugat Esport FC va empatar (4-4) al camp del Junior FC i va guanyar (3-1) a la ZEM Jaume Tubau.

Després d'aquest derbi ja només queden 2 jornades perquè finalitzi la primera volta del campionat.

 
Comentaris

Destaquem