El Junior FC d'hoquei herba ja coneix les dates dels partits de la temporada 18/19

Un any més jugarà en la màxima categoria i per primera vegada a la història, disputarà competicions europees. Amb això, iniciarà la fase regular el 8 de setembre i la finalitzarà l'1 de maig

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ja coneix el calendari i horaris de la temporada vinent. L'equip santcugatenc, després de la segona posició aconseguida aquest any en la Divisió d'Honor Masculina, intentarà fer de nou un bon paper en la lliga, una lliga composta per 10 equips.


La temporada 2018/2019 començarà el dissabte 8 de setembre amb el partit del Junior FC vers al Real Club Josaleta (Vizcaya). A més, durant la primera volta, l'equip santcugatenc jugarà a casa vers el Club Deportiu Terrassa Hockey, l'Atlètic Terrassa Hockey Club, la Linia 22 Hockey Club i el Real Club Polo de Barcelona. No obstant això, el partit vers l'Atlètic Terrassa HC, amb data el 7 d'octubre, s'ajornarà a causa del compromís europeu del Junior FC.


Per contra, en la primera volta, l'equip santcugatenc disputarà el seu primer partit com a visitant el 16 de setembre en les instal·lacions esportives del Futbol Club Barcelona. A part, el Club Egara, el Club Hockey Real Sociedad Tenis (Santander) i el Club de Campo Vila de Madrid seran els altres desplaçaments del club santcugatenc en la primera volta.


Finalment, la lliga acabarà el dimecres 1 de maig. Un cop finalitzada la fase regular, els primers 8 equips disputaran els play-off per a proclamar-se campió de la màxima categoria nacional. D'altra banda, l'últim classificat descendirà directament a la Divisió d'Honor Masculina B, mentre que el penúltim es jugarà una fase de promoció vers el segon classificat de la Divisió d'Honor Masculina B per a decidir qui jugarà la temporada vinent a la màxima categoria.

 
Comentaris

Destaquem