El Junior FC de futbol continua apostant per la base

Continuen catorze jugadors i vuit juvenils jugaran al primer o segon equip. També ha fet quatre incorporacions

El Junior FC segueix fent una aposta clara pels jugadors formats al club. De l'equip de la temporada passada continuen catorze jugadors. Són el porter Sergio Abad (serà el tercer porter), i els jugadors Bernat Mosquera, Oriol Cabanas, Rafiu Abu, Jordi Cortés, Pablo Alonso, Nacho Moretones, Mario Domingo, Xavi Mayol (al gener marxarà d’Erasmus), Paco Barbudo, Nico Viñas i Xavi Renieblas.

També es reincorporaran a l'equip Arnau Rion, que va marxar a Austràlia en el tram final de la lliga 2014-2015; i Joan Català, que tornarà a l’octubre.

Per motius professionals són dubte Joan Suriol, que encara no sap si podrà continuar, i Víctor Torras. Alberto Cortés jugarà amb el primer o el segon equip. Les baixes confirmades són les del porter Hippolyte i els jugadors Yago Henne, Eric Galobart, Xavier Sallent i Gerard Vallès.

Vuit juvenils i quatre incorporacions

Serà la segona temporada de Hans Schönhöfer al capdavant de l'equip. FOTO: Lali Puig

Pel que fa a les altes, el conjunt entrenat per Hans Schönhöfer comptarà amb un mínim de quatre incorporacions, a les quals s'afegiran els juvenils que decideixi l'entrenador que es quedin al primer equip. Entre els juvenils que tenen possibilitats de tenir fitxa amb el primer equip hi ha Marc Crespo, que va jugar els últims partits de l'última campanya amb el sènior A, i els porters Eduard Cosialls, Hizan Heredero i Nando Salas.

Les noves incorporacions són el porter Quim Nadal (UE Sant Jopan Despí); el migcampista Sergi Venegas, que torna al Junior FC després de jugar uns mesos al Juventud 25 de Septiembre; i Sergi Aragó, jugador que pot jugar de central, lateral o pivot defensiu i arriba procedent del CP San Cristóbal. D’altra banda, el davanter centre Sergio Romero començarà la pretemporada amb el Junior FC. Prové del Juventud 25 de Septiembre.

Partits de pretemporada

El Junior FC començarà la pretemporada el dilluns 17 d’agost i farà els següents partits amistosos: UE Seba (3a Catalana)-Junior FC, el 22 d’agost, i Junior FC-CE Europa B (2a Catalana), el 29 d’agost. El primer equip podria jugar un amistós el 26 d’agost i algun partit amb el segon equip blau-i-negre, de 3a Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem