El Junior FC, el quart club de Sant Cugat Creix

El club esportiu local compta amb 1.400 fitxes federatives.

El Junior FC ja és, formalment, nou club associat de Sant Cugat Creix, entitat que van fundar el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat. L'acte de signatura d'adhesió s'ha celebrat aquest dimecres, 16 de setembre, a la tarda, a la Sala d'Actes del Junior FC. Amb la incorporació del Junior FC, Sant Cugat Creix passa a tenir 2.800 esportistes federats.

Salarich: "El Junior FC treballa molt bé la base"

El president del Junior FC, Xavier Guix, signant l'adhesió a Sant Cugat Creix. FOTO: À. L. P.

Albert Salarich, president de l'associació esportiva Sant Cugat Creix, ha explicat el perquè l'entitat ha decidit acceptar l'entrada del Junior FC: “El Junior FC té els primers equips masculí i femení en la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor, i a més, treballa molt bé la base. I, això, és un dels trets distintius dels estatuts del Sant Cugat Creix. L'entrada del Junior FC al Sant Cugat creix segur que serà profitosa. És un gran club”.

Amb l'entrada del Junior FC al Sant Cugat Creix, Salarich ha tornat a insistir en el fet que “sempre hem dit que som una entitat oberta a la ciutat, i amb l'acte d'avui queda demostrat”.

Guix: "Tenim moltes sinergies amb Sant Cugat Creix"

Xavier Guix, president del Junior FC, ha agraït que Sant Cugat Creix hagi reconegut la tasca en matèria formativa de l'entitat blau-i-negre. Guix ha explicat que “fa mesos que treballem amb els directius de Sant Cugat Creix i ha quedat demostrat que tenim moltes sinergies, com els valors”.

El president blau-i-negre ha assenyalat el perquè el Junior FC ha apostat fermament per passar a formar part de Sant Cugat Creix: “Aposten per l'educació, que per al Junior FC és la part més important de l'esport amateur, i per la integració a la ciutat; tenim sinergies en l'àmbit econòmic, i ja ens vam adherir a la Carta Ètica”.

El Junior FC, amb 1.400 federats i federades

El Junior FC compta amb 4 seccions importants: hoquei sobre herba (amb més de 500 jugadors i jugadores), futbol (am prop de 500 jugadors), pàdel (190 federats i 600 practicants) i tennis (190 federats). Té unes 1.400 fitxes federatives.

L'acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i dels presidents dels clubs que integren Sant Cugat Creix: Lluís Moreno (Club Voleibol Sant Cugat), Francesc Marzá (Patí Hoquei Club Sant Cugat) i Mauri Benito (Club de Rugby Sant Cugat). Rovira ha assenyalat que “Sant Cugat Creix està treballant molt bé, amb qualitat”.

 
Comentaris

Destaquem