El Junior FC femení i el PHC Sant Cugat masculí es mantenen entre els millors

El partit de futbol femení entre el RCD Espanyol C i el Sant Cugat Esport FC A de la Preferent Femení, que s'havia de celebrar aquest diumenge, ha estat suspès per tercera vegada

Imatge d'un dels partits del PHC Sant Cugat masculí d'aquesta temporada. FOTO: Amanda Bernal Imatge d'un dels partits del PHC Sant Cugat masculí d'aquesta temporada. FOTO: Amanda Bernal
A banda del Junior FC masculí d'hoquei sobre herba i el Club Handbol Sant Cugat, aquest cap de setmana del 8 i 9 de desembre també han afrontat jornada de lliga el Junior FC femení d'hoquei sobre herba i el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Per la seva banda, el partit de futbol femení entre el RCD Espanyol C i el Sant Cugat Esport FC A de la Preferent Femení, que s'havia de celebrar aquest diumenge, 9 de desembre, ha estat suspès per tercera vegada. El primer partit s'hauria d'haver jugat el 30 de setembre, en la segona jornada de lliga. Les blanc-i-blaves són segones amb 26 punts i les vermell-i-negres, catorzenes i antepenúltimes amb 8 punts.

El Junior FC femení manté la dinàmica positiva
Tot i no guanyar, el primer equip de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC continua en la seva línia ascendent. Aquest diumenge, 9 de desembre, ha empatat, sense gols, a Barcelona, a l'estadi de l'RC Polo, en partit corresponent a la 12a jornada de lliga i primer partit de la segona volta del campionat. Les de Joan Vidal han jugat al camp del cinquè classificat, amb 14 punts, i ho han hagut de fer sense la portera argentina Carolina Caputo, que ha marxat al seu país i que no tornarà fins al gener. Sota els pals ha jugat una portera juvenil. Les de Sant Cugat són terceres a la taula amb 18 punts, amb els mateixos punts que el segon, el Club de Campo, i a tan sols dos punts del líder, la Reial Societat. Les blau-i-negres tan sols han encaixat una derrota en dotze jornades, amb un balanç en el campionat de 7 victòries, 4 empats i 1 derrota. Les santcugatenques rebran el pròxim diumenge, 16 de desembre, a les 12.30 hores, l'Atlètic Terrassa HC, sisè amb 14 punts.

El Patí Hoquei Club masculí podria haver estat líder
Un empat o una victòria del sènior A masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el dissabte 8 de desembre, a la pista de l'FM Oviedo Roller HC, novè de dotze equips amb 6 punts, li hagués donat el liderat a la Primera Divisió espanyola. Els santcugatencs han perdut per 4 gols a 1, però es mantenen en la segona posició, amb 15 punts, els mateixos que el CH Mataró, líder. Els de Mataró també han perdut (1-0) a la pista del CP Cerceda, quart amb 14 punts. Els de Jordi Raga, que tenen un balanç al campionat de 5 victòries i 2 derrotes, reben aquest dissabte, 15 de desembre, a les 20.30 hores, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el CP Taradell, dotzè i últim al campionat.

Les cròniques del cap de setmana
Al web del TOT Sant Cugat podràs trobar les següents cròniques:

Junior FC masculí – Atlético San Sebastián (2-0)

Club Handbol Sant Cugat – H. Bordils (24-25)

 
Comentaris

Destaquem