El Junior FC femení inicia la Divisió d'Honor amb una victòria davant l'Atlètic

El primer equip masculí ha iniciat la màxima categoria estatal amb una derrota (3-2) al camp del CD Terrassa

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha debutat a la Divisió d'Honor amb una còmoda victòria (3-0) davant l'Atlètic Terrassa HC. En el primer quart, el Junior FC ha estat superior fins al minut 10, quan l'Atlètic ha entrat més en joc. Fins llavors, el joc s'havia desenvolupat en el camp del conjunt egarenc. A partir del segon quart, el Junior FC ha estat el clar dominador de l'enfrontament, i en el minut 3 Anna Riba, de penal- córner, ha fet el primer gol del partit. En el tercer quart, les blau-i-negres han sentenciat l'encontre, amb gols d'Andrea Alonso i Carlota Petchamé, en els minuts 7 i 15. En l'últim quart, les de Sant Cugat també han dominat creant més ocasions de gol, davant un Atlètic que només ha provocat dos penals-córner.

Joan Vidal: "Hem d'intentar lluitar per aconseguir grans coses"

Les jugadores del Junior FC celebrant un dels 3 gols que li ha fet a l'Atlètic Terrassa HC. FOTO: Lali Puig

Després del partit, Joan Vidal, entrenador del Junior FC, ha assenyalat que guanyar aquest primer partit de lliga "era important. Estem en un procés d'adaptació de jugadores, de manera de jugar i d'ajustar posicions. Amb la pilota, hem pecat d'accés d'individualisme i hem de mirar de ser més cooperatius amb la pilota". Pel que fa als objectius d'aquesta temporada 2017-2018, Vidal ha afirmat que "hem de ser molt ambiciosos, l'equip ho és i hem d'intentar lluitar per aconseguir grans coses".

En la segona jornada de lliga, el Junior FC, l'actual subcampió de la Divisió d'Honor Femenina i de la Copa de la Reina, jugarà al camp de la UD Taburiente, que ha debutat a la lliga amb una derrota (3-0) al camp del Club Egara. El partit es jugarà el diumenge 1 d'octubre, a les 10.30 hores.

Derrota del masculí

El primer equip masculí ha iniciat la Divisió d'Honor amb una derrota (3-2) al camp del Club Deportiu Terrassa. En la segona jornada del campionat, els blau-i-negres rebran el FC Barcelona, el diumenge 1 d'octubre, a les 12.30 hores.