El Junior FC femení revalida el Campionat de Catalunya d'Hoquei Sala

El primer equip, que ha guanyat els 6 partits d'aquesta competició, no jugarà el Campionat d'Espanya per motius econòmics

El primer equip femení del Junior FC ha revalidat aquest diumenge, 2 de febrer, el Campionat de Catalunya de Primera Divisió, a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa HC. El conjunt de Sant Cugat ha guanyat els 6 partits d'aquesta competició (en sistema de lliga regular), que s'ha celebrat del 25 de gener fins el 2 de febrer en un total de 4 jornades.

Setè Campionat de Catalunya d'Hoquei Sala
Amb aquest ja van set els títols que ha aconseguit el Junior FC femení. Ho va fer les temporades 1992-1993, 2003-2004, 2005-2006, 2008-2009, 2009-2010, 2012-2013 i 2013-2014.

El Junior FC s'ha assegurat el títol després de superar l'RC Polo en l'últim partit. L'equip de Barcelona també arribava a aquest enfrontament amb ple de victòries (5 de 5). El Junior FC ha guanyat per 2 gols a 1. Amb anterioritat, les blau-i-negres han superat el Club Egara (4-1), el Castelldefels HC (8-2), l'Atlètic Terrassa HC (7-1), el Matadepera 88 (2-1), i el CD Terrassa (5-2).

Les protagonistes
L'equip de Joan Vidal que ha guanyat el Campionat de Catalunya ha estat integrat per les següents jugadores: Nora Rabe (portera), i les jugadores Maria Romagosa, Paz Codina, Cristina Riba, Anna Riba, Samantha Snow, Cristina Guinea, Stephanie Riordan, Cesca Català, Anna Gil i Andrea Puig.

La classificació final del campionat català ha estat la següent: Junior FC, RC Polo, Atlètic Terrassa HC, Club Egara, Matadepera 88, CD Terrassa i Castelldefels HC.

No jugarà l'estatal per motius econòmics
Per motius econòmics, el Junior FC femení, com també ho hauria fet l'equip masculí en cas de classificació, ha renunciat a jugar el Campionat d'Espanya de Clubs d'Hoquei Sala, que s'ha de jugar a Gijón.

Aquest és el segon títol d'aquesta temporada 2013-2014 del Junior FC femení, després d'adjudicar-se també el Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba.

Centrades en la lliga d'hoquei sobre herba
El Junior FC femení no reprendrà la lliga de la Divisió d'Honor fins el diumenge 2 de març, quan afrontarà la primera jornada de la segona fase de la competició, en la que els 6 millors conjunts de la primera fase lluitaran per endur-se el títol de lliga. Els quatre primers classificats disputaran el play-off pel títol. El Junior FC, 2n a la classificació amb 18 punts, visitarà el Club Egara de Terrassa, que és 6è i últim amb 13 punts. Aquest partit es jugarà el diumenge 2 de març, a les 12.30 hores.

Partits amistosos
Abans que arribi aquest partit, el Junior FC femení jugarà diferents partits de preparació. Amb el Club Egara en jugarà dos: el dijous 6 de febrer rebrà aquest equip a casa, mentre que el dimarts 11 de febrer jugarà a Terrassa. El Junior FC rebrà l'M. H. C. holandès el dijous 20 de febrer, i visitarà l'Atlètic Terrassa HC el diumenge 23 de febrer. Les blau-i-negres encara podrien jugar algun altra partit més d'entrenament.

 
Comentaris

Destaquem