El Junior FC femení, subcampió de Catalunya

L'RC Polo i Junior FC empaten a zero, però les barcelonines guanyen en els shoot-out (3-1)

Junior FC 0 – RC Polo 0

Junior FC: T. Grau, F. Català, M. Valdés, A. Riba, A. Puig, J. Plass, P. Codina, C. Guinea, A. Gil, C. Petchamé i B. Queralt. També han jugat A. Martínez, M. Serrahima, M. Pich, M. Grau i C. Rodríguez

RC Polo: B. Chechakova, X. Giné, R. Fernández, M. de Mir, A. Casas, B. Muzaber, M. Ortiz, L. Vives, B. Cerruti, I. Guilera, C. Wand,  M. Segú, O. Piñeiro, F. Alegre, C. Barguñó, E. Closa, Y. Vorushylo, N. Oulida

Gols: Cap. Als shoot-outs, l’RC Polo ha guanyat per 3 a 1. El gol del Junior FC l’ha fet C. Petchamé.

Final del Campionat de Catalunya d’hoquei sobre herba. Pla de Bon Aire, Terrassa, 150 espectadors 

El Junior, millor al segon temps

Les santcugatenques han tingut més opcions a la segona part. FOTO: P. F.

El Junior FC s’ha quedat a les portes de guanyar el Campionat de Catalunya, aquest diumenge 20 de setembre, en un partit que ha dominat, especialment en el segon temps, però en el que ha estat incapaç de fer gol. Als shoot-outs l’RC Polo ha aconseguit vèncer i sumar un nou títol al seu extens palmarès.

Ha estat un partit de poques ocasions de gol. Les més clares han arribat en jugades de penal córner, i en aquestes situacions qui ha estat més a prop de convertir en gol ha estat el Junior. En el segon període les santcugatenques han estat força superiors, sobretot gràcies a la seva pressió en la línia de defensa que permetia a les blau-i-negres recuperar la pilota fàcilment. Al Junior FC només l’ha faltat precisió i definició de cara a porteria.

L’àrbitre del partit ha anul·lat un gol a Carlota Petchamé en un penal córner que les santcugatenques han reclamat com a vàlid, indicant que la pilota havia tocat en una defensora rival abans d’entrar a porteria. Només faltaven 7 minuts pel final del partit. Als shoot-outs, les barcelonines han estat més encertades i han acabat guanyant el campionat.

Joan Vidal: “La superioritat s’ha de concretar”

L’entrenador del Junior FC, Joan Vidal, ha lamentat que el seu equip no hagi pogut guanyar el títol, malgrat haver fet mèrits per aconseguir-lo: “La superioritat s’ha de concretar, i no l’hem concretat. Sí que tinc sensació de domini, de molta més possessió i arribada, però de mala execució final, i on es decideix tot és a l’àrea contrària”.

Vidal considera que “ha estat una llàstima” no haver guanyat: “No s’ha de menystenir aquest campionat, perquè no anem sobrats de títols i hagués estat bé guanyar-lo”. En qualsevol cas ha recalcat que “el partit ha estat seriós, està ben competit, però hi ha coses a millorar que és en el que ens hi hem de posar ja aquesta setmana”.

La capitana de l’equip, Cristina Guinea, ha recordat que “en el fons no hem perdut cap partit, només el shoot-out d’avui”, i ha assenyalat que “la conclusió que hem tret és que per molt bon equip que tinguem, que el tenim, si no anem al màxim des del primer minut no aconseguirem res”.

 
Comentaris

Destaquem