El Junior FC finalitza una extraordinària primera volta a un punt del líder

El conjunt santcugantenc guanya el líder, el SPV Complutense (2-1), i l'avança en la classificació, ara encapçalada pel Club de Campo

Junior FC 2 - SPV Complutense 1

Junior FC: M. Grau, A. Martínez, P. Codina, A. Puig, C. Petchamé, F. Català, A. Gil, M. Serrahima, A. Riba, C. Riba, C. Guinea, M. Valdés, M. San José, B. Queralt, M. Grau i J. Plass.

SPV Complutense: I. Arias, L. Cobos, C. Condés, B. García, L. Jiménez, C. Lorenzo, S. Pérez, B. Reith, L. Riera, C. Sánchez, N. van Jaarsveld, V. Vitón, P. Martín, E. Piris i C. Rodríguez.

Gols: 1-0 Andrea Puig (18', PC), 1-1 Lola Riera (47', PC), 2-1 Carlota Petchamé (48')

Àrbitres: Laura Trujillo i Sandra Adell. Han sancionat amb targeta verda les visitants Begoña García i Lucía Jiménez.

9ª jornada de Divisió d'Honor Femenina. Estadi Lluís Serrahima, Sant Cugat del Vallès, 100 espectadors.

Victòria contra el líder

El Junior FC femení ha superat, per 2 gols a 1, un SPV Complutense que arribava a l'última jornada de la primera volta encapçalant la classificació de Divisió d'Honor Femenina. El conjunt madrileny, que només havia perdut un sol partit en el campionat, ha posat però les coses molt díficils a un Junior que ha demostrat una gran capacitat de reacció en el moment que ha encaixat el gol de l'empat.

Les locals han tingut les millors opcions de gol a la primera part i, a més, han defensat amb molt de criteri, sense concedir penals córner en contra. Les visitants, per la seva part, n'han concedit un de sol que ha estat suficient perquè el Junior s'avancés en el marcador. El gol l'ha fet Andrea Puig al minut 3 del segon quart, recollint el rebot del tir que havia executat Jennifer Plass. Mariona Serrahima ha tingut dues grans ocasions per haver ampliat el marcador.

En el segon període les santcugatenques han continuat en la mateixa línia però les madrilenyes han apretat, amb continus tirs a l'àrea que han provocat fins a sis penals córner. En un d'aquests, Lola Riera ha empatat el partit. Inmediatament després Carlota Petchamé ha rebut dins l'àrea i amb un perfecta mitja volta ha tornat a posar per davant al Junior. El SPV Complutense ha insistit fins al final, però els tres punts s'han quedat a Sant Cugat. 

"Era un partit difícil, sobretot per la manera de jugar d’elles, que constantment et tiren boles a l’àrea i t’obliga a reaccionar molt ràpid, a estar col·locat de seguida. Però l’equip ha sabut tenir aquest punt de tensió i de coratge fins al final, que és possiblement el que ens ha donat la victòria", ha explicat el tècnic, Joan Vidal. 

Només un empat i una derrota en 9 partits

Carlota Petchamé ha estat l'autora del gol de la victòria. FOTO: Lali Puig

El Junior FC ha tancat la primera volta en segona posició amb 22 punts, només 1 menys que el Club de Campo, que en té 23. Ha sumat 7 victòries, un empat, contra el propi Club de Campo, i una derrota, contra el CD Terrassa. A més a més va encadenar sis jornades consecutives guanyant tots els partits.

"Ha estat una primera volta molt bona. No ho esperàvem, més encara tenint en compte que hem jugat al camp de la Reial Societat i del Club de Campo", ha reconegut Vidal. L'entrenador però ha destacat la mentalitat de les seves jugadores: "Del que estic més content és de la bona reacció que ha tingut l’equip després de l’ensopegada contra el CD Terrassa. L’equip ha demostrat una molt bona capacitat de reacció, amb bons resultats i sobretot, en els dos partits que hem jugat després del CD Terrassa, aixecant un gol en contra immediatament després de rebre’n. Això parla de la fortalesa mental i la confiança de les jugadores. L’any serà llarg i aquest és un actiu que hem d’apreciar-lo i fer-lo servir". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem