El Junior FC guanya al Barça i serà a les semifinals del Campionat de Catalunya

Els blau-i-negres aconsegueixen la tercera victòria consecutiva al campionat

El Junior FC ha guanyat al FC Barcelona en la 4a jornada del Campionat de Catalunya per 3 a 2. D'aquesta manera, se situa tercer per darrere el Polo i l'Atlètic Terrassa a falta d'un partit per finalitzar la lliga regular. El conjunt santcugatenc ha hagut de superar a un intens Barça per a poder guanyar el partit. En tot moment, el partit ha estat igualat, però el Júnior ha pogut endur-se una victòria de valor.

Partit intens i igualat

El partit no ha pogut començar millor per al Junior. Només amb un minut disputat de partit s'ha trobat amb un penal a favor que ha pogut marcar Alex Gil. Després d'aquest gol matiner, el partit ha estat igualat i amb poques ocasions, tot i que el Barça ha pogut empatar. El segon quart ha començat igual que el primer, amb un gol del Júnior amb només un minut de quart disputat. Tot i això, el conjunt visitant ha respost ràpid amb un gol de Nil Escudé.

A la represa, el partit continuava amb la mateixa tònica, ja que cap equip ha dominat el partit i no ha estat un partit amb moltes ocasions, cosa que ha deixat el partit obert de cara als últims disset minuts de partit. Al minut quatre de l'últim quart, el Júnior ha tornat a aprofitar una acció de penal per posar el 3 a 2 definitiu, gràcies a un altre gol d'Alex Gil. Tot i això, el Barça ha apretat fins al final, però el Júnior ha sapigut defensar-se per endur-se el partit.

En acabar el partit, l'entrenador del Junior, Joan Vidal, assegurava que "ha estat el millor començament dels partits que hem jugat" encara que després ha dit que hi ha hagut "un parell de jugades amb manca de tensió i de contundència i no hem estat regulars fins a l'últim quart".

Aconsegueixen el pas a la següent ronda

Amb aquest triomf, els de Joan Vidal, s'asseguren la presència a les semifinals de la competició, però hauran d'esperar a la pròxima jornada per conèixer el rival.

El Júnior jugarà l'últim partit de la fase regular de la lliga catalana el proper divendres 11 d'octubre a les sis de la tarda al camp del líder, l'Atlètic Terrassa.