El Junior FC guanya dos campionats d'hoquei sobre herba

El benjamí A femení 5X5 s'ha adjudicat la Copa Catalunya i l’aleví A femení, la Copa Federació

Els equips benjamí A femení 5X5 i aleví A femení de la secció d’hoquei sobre herba del Junior FC s’han adjudicat dues competicions. El benjamí A femení 5X5 ha guanyat la Copa Catalunya, per davant de l’RC Polo i l’Atlètic Terrassa HC B. Les blau-i-negres han derrotat totes les seves adversàries, que han estat també el Junior FC B, el Club Egara i l’Atlètic Terrassa HC A. El Junior FC A ha estat, amb 17 gols a favor, el conjunt que ha anotat més gols del campionat i, a més, no ha encaixat cap gol en cinc partits de competició.

Paz Codina: "És un equip amb molt potencial i molt de talent"

Paz Codina, entrenadora d'aquest equip i jugadora del primer equip femení del Junior FC, ha explicat al TOT Sant Cugat que es tracta d'unes jugadores “amb molt potencial i molt de talent. És el millor equip que he entrenat”.

L'aleví A femení, campió de la Copa Federació

L’aleví A femení del Junior FC ha conquerit la Copa Federació. Ho ha fet també amb solvència, guanyant els cinc partits que ha disputat contra el Club Egara i l’Atlètic Terrassa HC, segon i tercer classificats, i l’RC Polo, el CD Terrassa i el Junior FC B. Amb 24 gols a favor, el Junior FC A ha estat el màxim golejador del campionat i, amb 3 gols en contra, el menys golejat, amb el Club Egara.

El benjamí B femení 5X5, segon en la Copa Catalunya

El benjamí B femení 5X5 del Junior FC ha estat segon en la Copa Catalunya, per darrere de l’RC Polo, que ha acabat la competició amb tan sols un punt més que les santcugatenques. El Junior FC ha guanyat 4 partits, n’ha empatat 3 i no n’ha perdut cap.

 
Comentaris

Destaquem