El Junior FC guanya el Club de Campo i opta al lideratge

Una victòria el pròxim diumenge al camp del SPV Complutense els donaria el lideratge i la classificació per competició europea

El Junior FC ha superat amb nota el primer match ball de la temporada amb una valuosa victòria contra el Club de Campo que el permet somiar amb el lideratge i amb la possibilitat de disputar competició europea la pròxima temporada. Les de Joan Vidal s'han imposat per 2 a 1, remuntant un gol en contra marcat per Maria López en el primer quart.

Molt es jugava aquest diumenge 24 d'abril el Junior, que necessitava guanyar el Club de Campo i que necessita encara guanyar el pròxim diumenge per finalitzar la lliga regular líder. Les santcugatenques ja han fet la meitat de la feina i ara hauran de treballar de valent per fer l'altra meitat contra el SPV Complutense la pròxima setmana. Ser líder de la fase suposa la classificació per a competicions europees, una fita històrica.

Les santcugatenques, de menys a més, han dominat en gols i en ocasions. L'autora de l'empat ha estat Berta Queralt, que ha rematat una gran assistència d'Andrea Puig en el segon quart, i ha establert l'1-1. En el tercer quart, Jennifer Plass ha convertit en gol un dels pocs penals-corners que ha disposat el seu equip.

El Club de Campo, a la desesperada, ha jugat els últims cinc minuts de partit amb portera-jugadora per intentar igualar el partit, però qui ha estat més a prop de fer gol ha estat el Junior, en una gran jugada personal de Mariona Serrahima que ha tret la defensa madrilenya sota pals.

Última jornada de lliga

La previsible victòria del SPV Complutense al camp del RC Jolaseta (0-4), ara líder de Divisió d'Honor Femenina amb 2 punts més que el Junior, obliga al conjunt santcugatenc a guanyar al conjunt madrileny en l'última jornada per aconseguir la posició europea. La posició també és important pel que fa als possibles creuaments en la fase final de la lliga.

Una fase final que s'iniciarà amb uns quarts de final a doble partit en què jugaran 1r contra 8è, 2n contra 7è, 3r contra 6è i 4t contra 5è. Els quatre primers classificats jugaran com a locals ambdós partits. Les semifinals i final del campionat de lliga de Divisió d'Honor es disputaran en un únic cap de setmana a Madrid, a les instal·lacions del Club de Campo.