El Junior FC i el CTN Sant Cugat coorganitzaran un torneig internacional de tennis

La primera edició del torneig ITF Sènior Ciutat de Sant Cugat Memorial Blas Meca de tennis es jugarà del 22 al 26 de maig a les instal·lacions esportives d'ambdues entitats

Els clubs Junior FC i Club Tennis Natació Sant Cugat s'han unit per coorganitzar la primera edició del torneig ITF Sènior Ciutat de Sant Cugat Memorial Blas Meca de tennis, que es jugarà del 22 al 26 de maig a les instal·lacions esportives d'ambdues entitats. Es tracta d'un torneig internacional per a jugadors i jugadores de més de 35 anys i en diferents categories, que es jugarà en la modalitat d'individuals i dobles, i que podria tenir continuïtat en els pròxims anys. Aquesta competició forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Assessorament en les inscripcions

Les inscripcions ja es poden formalitzar a la federació internacional de tennis. Els clubs assessoraran aquells que vulguin inscriure's i els ajudaran a formalitzar la inscripció al torneig. Tant Junior FC com CTN Sant Cugat aportaran tennistes en aquest campionat que forma part del circuit sènior de la federació internacional de tennis.

En els últims anys, el Junior FC ja ha organitzat un torneig d'aquest tipus, de grau 4, que serà el mateix grau d'aquesta competició. Els graus, que els otorga la federació internacional, van de més a menys, és a dir de grau 1 a 4.

Homenatge a Blas Meca

Durant la setmana del torneig, en un dia encara per definir, l'organització oferirà un sopar als participants, en el qual rebrà un homenatge a títol pòstum Blas Meca, que va ser president del CTN Sant Cugat entre els anys 1972 i 1974 i que va morir el passat 15 d'octubre, a Sant Cugat, a l'edat de 83 anys.
 

 
Comentaris

Destaquem