El Junior FC manté el segon lloc en la lliga gràcies al triomf davant el Begues CF

Un gol de Nacho Moretones quan faltaven 15 minuts per acabar el partit ha donat els 3 punts al seu equip

Junior FC 1 – Begues CF 0

Junior FC: Quim Nadal, Pablo, Bernat, Víctor Torras, Mario (Arnau, 78'), Venegas (Jordi Cortés, 46'), Renieblas (Aragó, 46'), Rafiu, Romero (Nacho Moretones, 63'), Guillem (Dani García, 84') i Marc Crespo.

Begues CF: Pàgès, Marc (Roger, 81'), Alejandro García (Alejandro Porras, 89'), Adrià Moreno, Joan Vázquez, Alex, Brayan (Joan Bonich, 73'), Edgar (Rubén, 89'), Marcos, Adrià Espinosa i Esteve.

Gols: 1-0 Nacho Moretones (75').

Àrbitre: Anael Ruiz Díaz. Els àrbitres assistents han estat Sergio Manjón Villalaza i Héctor Gómez Meneses. L'àrbitre ha ensenyat targeta groga als locals Marc Crespo (56'), Jordi Cortés (83') i Dani García (89'), i als visitants Esteve (61'), Alejandro García (82') i Marcos (83').

Instal·lació: Junior FC.

Públic: 40 espectadors.

Jornada: 13a jornada de lliga del grup 3 de Segona Catalana de futbol.

Un gol de Nacho Moretones quan faltaven 15 minuts per acabar el partit ha donat els 3 punts al Junior FC que, per segona jornada consecutiva, és segon en la classificació, després de 3 jornades seguides sent líder. El primer equip de futbol del Junior FC ha derrotat (1-0) el Begues CF en un partit molt igualat, aquest dissabte, 28 de novembre, al vespre. Nacho Moretones havia sortit en el segon període, en el minut 23 de la segona part, substituint Sergio Romero.

El Junior FC és segon amb 29 punts, a un punt del líder, la UE Sant Joan Despí. Els de Sant Cugat tenen 4 punts més que el tercer, l'Espluguenc FA.

Dues clares ocasions del Begues CF

El Begues CF ha gaudit de dues ocasions molt clares en els minuts 7 i 16 de la primera meitat. La primera ha estat de Joan Vázquez que, gràcies a un error defensiu dels blau-i-negres, s'ha plantat sol davant el porter local Quim Nadal, que ha tocat la pilota el suficient perquè anés al pal i després a córner. La segona ocasió ha estat d'Adrià Moreno, que a punt ha estat de sorprendre Quim Nadal, després de xutar des del mig del camp. La pilota ha tocat el travesser.

Mario mai en té prou

El blau-i-negre Mario ha tornat a demostrar la seva qualitat amb tres ocasions de gol (en els minuts 31, 33 i 35) que, finalment, no ha pogut materialitzar. La més clara ha estat l'última, que ha topat amb el pal de la porteria molt ben defensada per Pagès.

Ja en el segon temps, abans del gol de Nacho Moretones, ambdós equips han gaudit d'una ocasió per marcar. La primera de Joan Vázquez, que ha aturat amb les cames Quim Nadal, i la segona de Guillem que, en una falta directe ha obligat a Pagès a lluir-se.

El Begues CF ha pogut empatar

En el minut 80 però, un defensa del Junior FC ha tret un gol cantat del Begues CF, i Arnau, en el minut 84, ha xutat fora a la dreta del porter visitant. En temps de descompte, l'àrbitre ha anul·lat un gol al Begues CF per fora de joc.

Schönhöfer: “Aquesta victòria ens dóna confiança”

Després del partit, i en roda de premsa, Hans Schönhöfer, l'entrenador del Junior FC, ha assenyalat que després de perdre (3-0) en l'última jornada al camp de l'Espluguenc FA, “aquesta victòria ens dóna confiança en el treball que estem desenvolupant i ens manté, una jornada més, en la part alta de la classificació”.

Al camp del Vallirana CF, penúltim

El pròxim partit de lliga, el Junior FC el jugarà al camp del Vallirana CF, 17è i penúltim en la lliga amb 8 punts. Es disputarà el diumenge 13 de desembre, a les 12 hores.