El Junior FC masculí iniciarà la lliga amb l'Atlético, i el femení amb el Taburiente

Ambdós equips, que militen en la màxima categoria estatal, debutaran el 27 de setembre. El masculí, a casa, i el femení, lluny de Sant Cugat

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC s'estrenarà a la lliga de Divisió d'Honor A rebent l'Atlético San Sebastián, que aquesta última temporada, la 2014-2015, ha finalitzat el campionat setè de deu equips. Els de Sant Cugat, que han acabat cinquens, jugaran aquest primer partit el 27 de setembre. La competició acabarà, després de 18 jornades, l'1 de maig, i el Junior FC jugarà com a local contra l'RS Tenis.

En la primera volta, el Junior FC rebrà quatre equips: l'Atlético San Sebastián (7è), el Club Egara (2n), el San Pablo Valdeluz Complutense (6è) i el Club de Campo (3r). Per contra, els blaus-i-negres jugaran a cinc camps: RC Polo (1r), CH Pozuelo (5è a Divisió d'Honor B), UD Taburiente (8è), Atlètic Terrassa HC (4t) i RS Tennis (3r a Divisió d'Honor B).

La primera volta del Junior FC femení

El Junior FC femení començarà la Divisió d'Honor al camp de la UD Taburiente, que la darrera campanya ha acabat en la cinquena posició de deu conjunts. Les santcugatenques, que han estat setenes, també iniciaran la lliga el 27 de setembre. El campionat finalitzarà, després de 18 jornades, l'1 de maig, i el Junior FC visitarà el San Pablo Valdeluz.

En la primera volta, el Junior FC visitarà els següents quatre camps: UD Taburiente (5è), Real Sociedad (3r), RC Jolaseta (2n de Primera Divisió) i Club de Campo (1r). Rebrà cinc equips: RC Polo (2n), RS Tennis (8è), Club Egara (4t), CD Terrassa (1r de Primera Divisió) i San Pablo Valdeluz (6è).

 
Comentaris

Destaquem