El Junior FC masculí tanca amb una victòria una primera volta brillant

Els blau-i-negres han guanyat (2-0) l'Atlético San Sebastián. A la primera volta, que ha finalitzat, només han perdut davant els quatre primers classificats, el Club de Campo, l'RC Polo, l'Atlètic Terrassa HC i el Club Egara

Junior FC 2 -Atlético San Sebastián 0

Junior FC: M. Carrió, J. Pujol, E. Garriga, M. Serrahima, O. Forner, J. Margarit, M. Machtelinckx, M. Forner, F. Saborit, M. Malgosa i Guillem Cañas -equip inicial-, G. Garcia, G. Úrsul, X. Queralt, A. Garcia i B. Michielsen

Atlético San Sebastián: A. González, B. Llop, P. Solano, J. Kamio, B. Sperling, I. Kamio, J. Grases, I. Lorente, D. Bourke, B. Gorospe i A. Iriarte -equip inicial-, P. Freixa, J. García i A. Ortega

Gols: 1-0 G. Garcia (11), 2-0 E. Garriga (64)

Àrbitres: Marc Gabarró Geli i Jonathan Gómez Gómez

Instal·lació: Junior FC

Públic: 50 espectadors

Incidències: 11a jornada de lliga de la Divisió d'Honor A Masculina

Excel·lent i sorprenent primera volta de l'equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC en la seva primera temporada a Divisió d'Honor A, la categoria més alta d'aquest esport a l'Estat espanyol. Els blau-i-negres han posat punt i final aquest diumenge, 9 de desembre, al migdia, a la primera volta sumant la sisena victòria al campionat i consolidan-se en la cinquena posició de dotze equips. Dels sis partits que ha jugat fins ara, al Junior FC, l'equip n'ha guanyat 5 i només n'ha perdut 1, contra el líder, el Club de Campo de Madrid.

En partit corresponent a l'onzena jornada de lliga i última de la primera volta, el Junior FC ha superat (2-0) el vuitè classificat, l'Atlético San Sebastián, que abans de jugar aquest enfrontament tenia quatre punts menys que els santcugatencs.

El Junior FC, molt superior a la primera part
En la primera meitat, el Junior FC ha estat molt superior a l'equip basc, que ha basat el seu joc en defensar-se al seu camp. Els de Sant Cugat han ofert un joc molt vistós i directe, que ha tingut la seva recompensa en el minut 11 de partit quan Gerard Garcia ha fet l'1 a 0 poc després d'entrar al terreny de joc. Tot i la clara superioritat del Junior FC, l'Atlético San Sebastián ha disposat d'alguna ocasió per marcar.

En la segona meitat, els de Guipúscua han canviat el seu plantejament de joc i han pressionat, i molt, els santcugatencs, que en alguna fase d'aquest segon temps, han tingut problemes per sortir triangulant la pilota. L'Atlético San Sebastián tan sols ha disposat d'una ocasió per empatar. Ha estat en el segon penal-còrner d'aquest període, quan Ivan Lorente ha fet lluir en dues ocasions un sempre ben col·locat i segur Mauri Carrió, porter del Junior FC. Després que el capità Marcel Malgosa enviés la pilota al pal dret de la porteria visitant en el minut 18, el Junior FC ha fet el gol de la tranquilitat, el definitiu 2-0, en el minut 29, en el quart penal-còrner dels blau-i-negres en aquest segon període. L'autor ha estat Edu Garriga.

Després del partit, Fede González, entrenador del Junior FC, ha explicat al TOT Sant Cugat que “ha estat una victòria treballada i molt valuosa”. Després d'aquesta primera volta, González ha lloat l'actitud de l'equip: “Estic molt content. Els jugadors ho estan fent molt bé, amb molta intensitat, i sobretot, estan demostrant que tenen molt de talent”.

Només han perdut amb els quatre primers
D'aquesta manera, el Junior FC masculí tanca la primera volta a la Divisió d'Honor A en la cinquena plaça amb 13 punts i un balanç a la lliga de 6 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Els quatre partits que fins ara han perdut els blau-i-negres al campionat han estat davant els quatre primers classificats (Club de Campo, RC Polo, Atlètic Terrassa HC i Club Egara).

El pròxim partit del Junior FC a la lliga el jugarà el diumenge 16 de desembre, a les 11 hores, al camp del líder, el Club de Campo. A l'anada, el conjunt de Madrid es va imposar per 1 gol a 6.