El Junior FC organitzarà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-16

L'estatal, en les categories masculí i femení, se celebrarà del 7 al 10 de març als dos camps d'hoquei sobre herba de l'entitat de Sant Cugat

El Junior FC organitzarà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-16 masculí i femení. Així ho han confirmat la Federació Espanyola de Hockey i el Junior FC al TOT Sant Cugat. L'estatal se celebrarà als dos camps d'hoquei sobre herba de l'entitat de Sant Cugat, del 7 al 10 de març.

Les comunitats autonòmiques que hi vulguin participar s'hi poden inscriure fins al divendres 1 de febrer. Els jugadors i jugadores participants han d'haver nascut l'any 1997 o més tard.

Nicolás Wein, director tècnic esportiu del Junior FC, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat que "volem posar molt d'èmfasi a organitzar un Campionat d'Espanya al Junior FC cada any i ser un referent en aquest tipus d'esdeveniments". Segons ha explicat Wein, el Junior FC també havia sol·licitat l'organització de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre herba per aquest 2013.

La selecció catalana sub-16, terceres al Torneig de Reis
El combinat català sub-16 femení, amb tres santcugatenques a les seves files, ha finalitzat en tercera posició en el 33è Torneig de Reis, que ha organitzat un any més l'RC Polo de Barcelona, del 3 al 6 de gener. Ho ha fet en la categoria juvenil, una categoria per sobre del que li pertoca per edat. Les tres jugadores que han representat al Junior FC són Paula Soarín, Judith Itarte i Mariona Serrahima.

 
Comentaris

Destaquem