El Junior FC organitzarà la final del Campionat de Catalunya Cadet de futbol 2017

Ho ha fet públic el club durant el sopar de final d'aquesta temporada 2015-2016

La secció de futbol del Junior FC organitzarà la pròxima temporada 2016-2017 la fase final del Campionat de Catalunya Cadet. Així ho ha anunciat el club de Sant Cugat en el sopar de final d'aquesta temporada 2015-2016, que ha reunit 400 persones (entre jugadors, pares, entrenadors i directius) al poliesportiu del Junior FC, aquest dissabte, 11 de juny, a la nit.

Els actes del centenari

Al sopar hi han participat unes 400 persones FOTO: À. L. P.

A través d'un vídeo, elaborat pel soci Aaron Almansa, el Junior FC ha fet públic alguns dels actes que serviran per commemorar els seus 100 anys d'història (1917-2017). A banda de l'organització de la fase final del Campionat de Catalunya Cadet de futbol, la secció de futbol del Junior FC també convocarà un torneig de jugadors veterans en el que hi jugaran FC Barcelona, RCD Espanyol i Junior FC. El club es va fundar l'1 de desembre del 1917.

La Copa del Rei i de la Reina, també al Junior FC

La secció d'hoquei sobre herba organitzarà al Junior FC la Copa del Rei i de la Reina, i la secció de pàdel, un dels diversos Campionats de Catalunya. Altres activitats que es faran durant la celebració del centenari són un sopar de gala, una caminada Sarrià-Junior FC, una esquiada familiar, un concurs de paelles i un campionat intern de golf. El Junior FC també tindrà la samarreta del centenari, el llibre del centenari i un himne commemoratiu d'aquest segle de vida.

Xavier Guix s'acomiada

El president del Junior FC, Xavier Guix, que pròximament posarà punt final al seu mandat de dos anys, s'ha acomiadat de la secció de futbol amb un "ha estat un plaer haver estat el vostre president".

L'alcaldessa de Sant Cugat i sòcia del Junior FC (el seu fill ha jugat aquesta campanya al juvenil A), Mercè Conesa, ha assegurat que "és un orgull per Sant Cugat tenir un club centenari com el Junior FC. Des de l'Ajuntament ens implicarem en el centenari".

Bernat Mosquera es retira

El club ha fet un homenatge a Bernat Mosquera, jugador del primer equip, que ha decidit penjar les botes. Mosquera, que ha estat capità les dues últimes temporades, ha fet ascendir a Preferent l'equip cadet B, com a entrenador. Enguany també ha estat el tècnic del benjamí A.

Oriol Vergel, distingit

El futbolista del Junior FC Oriol Vergel Esteve ha estat el guanyador del concurs Nosaltres entenem el futbol així, amb la frase 100 anys jugant a futbol, 100 anys fent Junior FC. Aquest és lema que tots els jugadors de la secció de futbol lluiran a la seva samarreta d'escalfament en els partits de la pròxima temporada 2016-2017. Al concurs s'hi han presentat una quarantena de frases.

Distincions

La secció de futbol també ha distingit els jugadors més regulars i els Esperit Junior FC dels 2 conjunts sèniors, 2 juvenils, 4 cadets, 5 infantils 6 alevins i 4 benjamins. Tots els jugadors prebenjamins s'han endut una medalla. A banda dels premis individuals també s'han lliurat els premis col·lectius a l'equip més golejador, menys golejat i Esperit Junior FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem