El Junior FC s'enfrontarà al Club de Campo en el 'play-off'

El conjunt santcugatenc finalitza la lliga regular amb una victòria contra la RS Tenis (2-1)

Amb un gol d'Àlex Gil quan faltaven dos minuts pel final del partit, el Junior FC ha pogut imposar-se a la RS Tenis (2-1) en la darrera jornada de la lliga regular de Divisió d'Honor. Els de Jorge Dabanch han acabat el campionat en cinquena posició i s'enfrontaran en els quarts de final del play-off al Club de Campo, quart amb només un punt més a la taula classificatòria.

La victòria no ha servit perquè el Junior millorés la posició que ja tenia assegurada abans de començar el partit perquè en l'enfrontament entre Atlètic Terrassa i Club de Campo els locals han vençut per 4-3. El Junior encara tenia opcions de quedar quart si guanyava, però necessitava que perdés l'Atlètic, una combinació que finalment no s'ha donat.

Els quarts de final es disputaran en una doble jornada, dissabte 7 i diumenge 8 de maig. El vencedor d'aquest l'enfrontament accedirà a una Final a 4 que tindrà lloc el cap de setmana del 28 i 29 de maig a les instal·lacions del Club de Campo. Els enfrontaments de quarts són: Club Egara-UD Taburiente, RC Polo-RS Tenis, Atlètic Terrassa-SPV Complutense i Club de Campo-Junior FC.

Remuntada en l'últim partit a casa

Remuntada i victòria contra la RS Tenis FOTO: Haidy Blanch

El Junior ha jugat aquest diumenge 1 d'abril el seu últim partit com a local i ha tancat la temporada regalant una victòria al seu públic. Una victòria que s'ha fet esperar i que no ha arribat fins a gairebé l'últim minut. No ha fet gaire bona primera part el Junior, i de fet ha acabat la primera part amb el marcador en contra. Pedro López ha avançat als càntabres en el primer temps.

En el segon període el Junior ha estat un altre, ha buscat la porteria visitant, ha arribat amb perill i ha acabat empatant per mitjà de Nil Marí, que ha rematat una bola penjada a l'àrea per Marc Perellón. El gol de la victòria ha estat d'Àlex Gil, en un dels cinc penals-córners que ha disposat el Junior.

"Ells s'han avançat justament perquè han estat més efectius a la primera part, però en el tercer i quart quart hem estat sempre rondant l'àrea rival, hem tingut diverses oportunitats i diversos penals. Jo crec que el marcador fa justícia al partit", ha remarcat l'entrenador local, Jorge Dabanch.

Dabanch: "Anirem a Madrid amb la idea de donar la sorpresa"

Jorge Dabanch, entrenador del Junior FC FOTO: Haidy Blanch

Jorge Dabanch ha afirmat que l'equip acaba la lliga regular amb un grandíssim bagatge: "Arribar a l'últim partit de la lliga regular amb la possibilitat de ser quart per a nosaltres, pel Junior, és un gran objectiu i estem contents amb la campanya que hem fet"

Ni molt menys donen perduda l'eliminatòria. Encara que són conscients de la dificultat de guanyar al Club de Campo en dos partits i al seu camp, l'equip intentarà sorprendre en els quarts. "Jo crec que tenim opcions. És un partit llarg, a dos partits. Però anirem a Madrid amb la idea de guanyar i de donar la sorpresa".