El Junior FC salva un punt en el temps afegit

El Junior FC empata a 1 contra la Unificación Bellvitge pràcticament en l'única oportunitat de gol en tot el partit

Junior FC 1 - Unificación Bellvitge UD 1

Junior FC: F. Salas, S. Aragó, P. Alonso, B. Mosquera, N. Moretones (J. Català, 56'), M. Domingo, P. Laporta (X. Renieblas, 64'), R. Abu, S. Romero (P. Barbudo, 56'), J. Guix (X. Mayol, 56') i M. Crespo.

Unificación Bellvitge UD: J. Fuentes, R. Bargués, R. Córdoba, H. Montiel, A. Miján, A. García, A. Jorba, A. Ramos (M. Gómez, 81'), D. Jiménez (X. Monleon, 85'), A. Estalrich (A. Moreno, 64') i E. Palomares.

Gols: 0-1 D. Jiménez (8'), 1-1 X. Mayol (93')

Àrbitre: David Flores Gisbert. Assistit per Francisco José Cuevas Cámara i Albert Garcia Bernabeu. Ha ensenyat targeta groga al local P. Barbudo (73'), i als visitants A. Jorba (85'), A. Moreno (89') i C. Pablo (89').

Jornada 22 del grup 3 de Segona Catalana. Camp del Junior FC, 30 espectadors

El Junior FC no troba la tecla i continua lluny del nivell mostrat en la primera volta. Els de Hans Schönhöfer han sumat tan sols 4 punts en els darrers cinc partits i encadenen tres partits sense guanyar com a locals. L'equip no té la seguretat defensiva que tenia abans, i especialment aquest dissabte ha patit molt per arribar a la porteria contrària.

El punt aconseguit és bo si tenim en compte com ha anat el partit. Els visitants s'han avançat ben aviat en una jugada de córner. La centrada ha trobat rematador a l'àrea petita i ha obligat a Nando a fer una parada espectacular. La pilota però ha tocat el pal i David Jiménez ha caçat la pilota per inaugurar el marcador.

Ha estat el segon partit que Nando juga com a porter titular i ha fet com a mínim dues intervencions de mèrit que han evitat, de ben segur, la derrota. Qui s'ha estrenat com a titular amb el Junior FC ha estat Pol Laporta, que ja va disposar d'alguns minuts en el darrer partit a Can Vidalet.

Mayol apareix quan acabava el partit

La Unificación Bellvitge ha intensificat el ritme en els primers minuts de la segona part intentant buscar la sentència i l'autor del gol, David Jiménez, ha tingut dues magnífiques ocasions per ampliar el marcador als minuts 51 i 53. Al conjunt visitant també l'han anul·lat un gol en un córner per fora de joc.

A partir d'aquí, joc ensopit, tan ensopit com ha estat el temps meteorològic, amb pluges intermitents durant gairebé els 90 minuts. Fins que en el temps afegit una bonica jugada de contraatac ha trobat finalitzador en l'àrea petita i Xavi Mayol ha fet l'empat a 1. El mateix Mayol ha disposat d'una última ocasió en la següent jugada que podria haver estat la victòria.

Schönhöfer: "El punt és bo, tal com ha anat el partit"

L'entrenador, Hans Schönhöfer, ha admès que el seu equip no ha fet un bon partit i ha donat el punt per bo: "Estem en un moment baix de joc i de forma, i no aconseguim superar el contrari. El gol que ens han fet al principi ha generat una mica de neguit i no hem acabat d'estar frescos. El punt és bo, tal com ha anat el partit pensava que se'ns escaparien els 3 punts".

El Junior FC ocupa la tercera posició amb 38 punts, amb 3 d'avantatge sobre el Marianao Poblet, que podria superar-lo a la classificació si guanya al camp del San Mauro, i a quatre punts del líder provisional, el Sant Cugat Esport FC.

 
Comentaris

Destaquem