El Junior FC se salva en l'última jornada de lliga

Els blau-i-negres han guanyat (1-4) al camp de l'AE Moja i l'Espluguenc FA no ha passat de l'empat (1-1) al terreny de joc del Sant Cugat Esport FC

El primer equip de futbol del Junior FC seguirà, un any més, a 2a Catalana. Els santcugatencs han aconseguit en l'última jornada de lliga del grup 3 la permanència en la categoria. Els blau-i-negres han acabat 13ns de 18 equips amb 40 punts, ocupant la primera plaça de salvació. El Junior FC s'ha imposat (1-4) al camp de l'AE Moja, que ha finalitzat la lliga en el 12è lloc amb un punt més que els de Sant Cugat, i l'Espluguenc FA només ha pogut empatar (1-1) al camp del Sant Cugat Esport FC.

Els 4 equips que perden la categoria són la Peña Unión Deportiva Málaga Club, el Sant Andreu de la Barca Agrupació,el Martorell CF i el CE Olivella, mentre que l'Espluguenc FA dependrà de les compensacions i descompensacions que es produeixin en el futbol català per mantenir la categoria.

L'AE Moja perdona i el Junior FC no

Rafiu Abu celebrant un dels seus dos gols. FOTO: Xavier Riera

L'AE Moja hagués pogut sentenciar el partit en la primera meitat, amb quatre clares ocasions de gol en els minuts 22 (2), 33 i 41. Una pilota a l'escaire, un u contra u que el porter Sergio ha rebutjat amb el peu i dues intervencions de la defensa del Junior FC han evitat els gols locals.

Només començar el segon temps, Rafiu Abu ha fet el 0 a 1 en el minut 2 després d'aprofitar una passada magistral de Mario. Però només 2 minuts més tard, el defensa Víctor Torras ha fet un clar penal que ha fallat el capità Dani però en el refús ha marcat amb el cap. En el minut 15, Jordi Cortés ha sorprès el porter local amb un xut fort i ras, que significava l'1 a 2. Mario ha fet l'1 a 3 en el minut 24 i Rafiu Abu ha anotat l'1 a 4 definitiu en el minut 41. Abans, en el minut 28, Xavi Mayol ha enviat la pilota al pal dret del porter local.

Schönhöfer salva l'equip

El balanç de les últimes 9 jornades de lliga en les que Hans Schönhöfer ha estat l'entrenador del Junior FC ha estat de 4 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Respecte el partit, el tècnic ha explicat que “l'AE Moja ha perdonat en la primera meitat i en la segona nosaltres hem entrat en el partit”. “Al final de la lliga cada equip acaba en la posició de la classificació on realment es mereix estar”, ha afirmat.

Unes 75 persones del Junior FC, entre directius, entrenadors, pares i molts jugadors del futbol base s'han desplaçat fins al camp de l'AE Moja per donar suport a l'equip.

AE Moja 1 – Junior FC 4

AE Moja: Sancho, Admetlla, German, Uri (Alvar, 69'), Ricard, Roger (Cugat, 46'), Óscar, Dani, Galindo (Ivó, 61'), Albarran i Brian (Puerto, 74').

Junior FC: Sergio, Bernat, Jordi Cortés, Pablo (Edu Fernández, 72'), Víctor Torras (Pol Schönhöfer, 63'), Nacho Moretones (Paco Barbudo, 72'), Mario, Xavi Sallent, Joan Suriol (Xavi Mayol, 69'), Rafiu i Oriol Cabanas (Marc Crespo, 46').

Gols: 0-1 Rafiu Abu (47'), 1-1 Dani (50'), 1-2 Jordi Cortés (60'), 1-3 Mario (69'), 1-4 Rafiu Abu (86')

Àrbitre: Pau Muñoz Torner. L'àrbitre ha estat assostit a les bandes per Pol Francisco de Paula Juvanteny i Miquel Bargalló Bernat. L'àrbitre ha ensenyat targeta groga als locals Admetlla (66'), Puerto (72') i Ivó (88') i als visitants Oriol Cabanas (5') i Jordi Cortés (50')

Instal·lació: Els Pins

Públic: 125 espectadors

Jornada: 34a i última jornada de lliga

 
Comentaris

Destaquem