El Junior, subcampió de la Copa de la Reina

Les de Joan Vidal perden per la mínima (0-1) davant el Club de Campo de Madrid, que suma la seva tretzena Copa

Amb un solitari gol de Belén Iglesias n'ha tingut prou el Club de Campo per aixecar el seu tretzè títol de la Copa de la Reina, aquest diumenge 13 de març, contra el Junior FC. El conjunt santcugatenc, que no guanya la Copa des de l'any 1988, haurà d'esperar, com a mínim, un any més, per aconseguir un títol que es resisteix des de fa massa temps.

El Junior ha encertat en el plantejament del partit, partint d'una bona defensa i esperant que arribessin situacions clares de gol, però no ha tingut precisió a l'hora de definir. Ha disposat de poques ocasions i les poques que ha tingut no les ha aprofitat. La més clara ha estat de Marta Grau, en una jugada en què s'ha demanat 'stroke' però l'àrbitre ha deixat continuar. En el contraatac, Alicia Magaz ha fet una gran jugada personal i ha servit en safata el gol a Belén Iglesias.

El Club de Campo ha creat força perill en els cinc penals-córner que ha executat, malgrat que cap d'ells ha acabat en gol. Les excel·lents aturades de Txell Grau, tant en aquest partit com en la resta del torneig –només ha rebut un gol en la competició– han estat reconegudes amb el premi de l'organització a la millor portera del torneig.

Una final ben jugada

L'entrenador del Junior FC, Joan Vidal, ha reconegut que "ens sentim molt tristos i frustrats, però crec que podem fer l'anàlisi de què hem fet un bon partit i bon torneig". El tècnic ha afegit que per guanyar "hem de fer-ho perfecte. Si un dia volem guanyar alguna cosa no podem jugar al 99%, no podem cometre ni un error". Vidal s'ha fixat l'objectiu "d'arribar al final de lliga fent les coses perfectes. No ens queda res més que això".

Tot i que després no ha volgut entrar a valorar l'actuació arbitral, Joan Vidal s'ha queixat força als àrbitres de les seves decisions, com també ho han fet algunes de les integrants de l'equip. El cert és que d'haver-se xiulat l''stroke' en la jugada anterior podrien haver canviat molt les coses: "Per mi és 'stroke'. La pilota toca a l'estic però també toca el cos. L'avantatge que ha donat ha acabat amb gol", ha dit Marta Grau. Amb tot, Grau ha assegurat que "l'equip ha fet el que havia de fer, però no ha tingut sort".

El masculí cau als quarts de final

El conjunt masculí del Junior FC no va poder passar dels quarts de final de la Copa del Rei. Els de Jorge Dabanch van caure per 3 gols a 2 contra l'Egara. Un Egara que ha quedat subcampió després de caure per 1-0 contra l'equip amfritrió, l'RC Polo, per 1 a 0.

El femení, per arribar a la final, va haver de vèncer en els quarts al RC Jolaseta (1-0) i en les semifinals al CD Terrassa (1-0).

 
Comentaris

Destaquem