El Junior U-14 d'hoquei herba jugarà la fase final de l'EHL

Dues victòries en la darrera jornada classifiquen, per primera vegada, a l'equip dirigit per Àlex Pastor a la fase final de l'Euro Hockey League, disputada per Setmana Santa a Eindovhen (Holanda)

L'hoquei herba del Junior FC està d'enhorabona. Després que el primer equip disputés la fase prèvia de l'Euro Hockey League per primera vegada a la seva història, el conjunt infantil assoleix el bitllet per a disputar la fase final de la competició, quedant per davant en un triangular vers al Real Club de Polo de Barcelona i al Club Egara.


Un cop disputats els 6 partits d'aquest triangular, l'equip blau-i-negre acaba amb un balanç de 2 victòries i 4 empats. No obstant això, no va ser fins a la darrera jornada (de 3 que se'n van disputar) que l'equip santcugatenc va sumar ambdues victòries després de vèncer 0 a 2 al Real Club de Polo i 0 a 1 a l'Egara, en el partit decisiu, gràcies al gol de Jon Panell.


Per a Àlex Pastor, entrenador de l'equip infantil: "És una classificació molt especial, tant pel club com pels jugadors. Tot el que vingui ara és un extra per a l'equip i ara només queda gaudir". A més, el tècnic es mostra contundent amb la progressió de l'equip: "Tot i els bons resultats en la competició domèstica, la 1a jornada d'aquest triabgular vam començar dubitatius. Així doncs, per nosaltres el més important ha estat l'evolució dels jugadors al llarg del campionat".


Fita històrica


L'EHL, màxima competició europea d'hoquei herba, es disputarà per Setmana Santa a Holanda, concretament a Eindhoven. En ella, 6 equips representaran als millors països europeus en aquest esport: el Waterloo Ducks HC (Bèlgica), el Surbiton HC (Anglaterra), el SV Kampong Hockey (Holanda), l'HTC Uhlenhorst Mülheim (Alemanya) i el Saint Germain HC (França), a més del conjunt santcugatenc.


Amb això, els jugadors que van aconseguir la fita històrica del Junior FC han estat: els porters Arnau Leal i Nil Carbó i els jugadors Gonzalo Azofra, Albert Serrahima, Àlex Duran, Oriol Pros, Bruno Corominas, Ignacio Pujol, Arnau Masclans, Lucas Abat, Leo Palau-Ribes, Pep Abat, Jon Papell, Nil Faus i Sergio Montalvo.

 

 
Comentaris

Destaquem