El juvenil A del Club Voleibol Sant Cugat, a les semifinals de la Superlliga Júnior

En els quarts de final ha superat el CV Premià de Dalt

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat jugarà aquest dissabte, 17 de febrer, a les 20 hores, al Pavelló de Valldoreix, les semifinals de la Superlliga Júnior Femenina, que des d'aquest dijous i fins diumenge es juga a Sant Cugat. I ho farà contra l'RGC Covadonga, que ha superat (3-1) al CV Sant Just. En els quarts de final, les santcugatenques han derrotat (3-0) el CV Premià de Dalt, aquest divendres, 16 de febrer, al vespre.

Contra el CV Premià, el DSV CV Sant Cugat ha guanyat per 3 sets a 0, amb parcials de 25-15, 25-23 i 25-11. El conjunt que dirigeix Leo Passerine ha guanyat amb comoditat el primer i el tercer set, mentre que el segon l'ha hagut de suar de valent davant la millor versió del CV Premià de Dalt. El DSV CV Sant Cugat ha accedit a les semifinals després d'acabar campió del grup A, guanyant al Pérez Aparicio Haris de Tenerife (3-0), al CV Esplugues (3-0) i al CV Zalaeta de A Coruña (3-1).

Leo Passerine: "Estem jugant molt bé"

Després del partit, l'entrenador del juvenil A del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat que "estem jugant molt bé. Crec que aquesta temporada hem donat un plus respecte l'anterior" i que el CV Premià de Dalt "és un bon equip, amb molta projecció". Respecte al partit de semifinals contra l'RGC Covadonga, el tècnic ha explicat que el DSV CV Sant Cugat "està acostumat a jugar aquest tipus de competicions, i es nota".

Per aquesta Superlliga Júnior, el tècnic no pot comptar amb les jugadores lesionades Carla Alomar, Cris Roda i Núria León. El conjunt santcugatenc lidera la segona fase de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de voleibol.

La Superlliga Júnior Femenina 2018 de voleibol es juga entre el 15 i el 18 de febrer al pavelló de Valldoreix i al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en 2 pistes de joc en cada instal·lació esportiva. S'hi han inscrit 16 equips de diferents punts de l'Estat espanyol, dels quals la meitat són clubs catalans, que s'han distribuït en 4 grups de 4 equips. Els dos primers classificats han passat a la segona fase. Les semifinals es jugaran el dissabte 17 de febrer, a les 18 hores, i la final el diumenge 18, a les 12 hores, també a Valldoreix.

Els 16 equips

Els 16 equips participants són Zalaeta (A Coruña); Pérez Aparicio Haris (Tenerife); DSV CV Sant Cugat; CV Esplugues; VP Madrid; Motorsan Guadalajara; Premià de Dalt Presoleras; CVB Barça, CV Vall d'Hebron; RGC Covadonga (Astúries); Sayre Restaurante El Chuletón (Las Palmas); CV Mataró; CV Sant Just; IBSA CV COO 7 Las Palmas; CV Vilassar i Uva Sanjo (Valladolid).

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat ja ha guanyat aquest campionat nacional (2012), n'ha estat subcampió (2016) i va fer un tercer lloc (2013).

Ciutat Europea de l'Esport 2018

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitza la Superlliga Júnior Femenina en un any, el 2018, en el que el DSV CV Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari i on Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport.

DSV CV Sant Cugat 3 - CV Premià de Dalt 0

DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Magalí Montoro, Marta Moure, Andrea Bové, Paula Yeves i Maria Señé (lliure) -equip inicial-, Claudia Rouco, Maria Aguilera, Berta Palau, Maria Barrios, Natalia Matamoros i Sofia Lozano (lliure).

CV Premià de Dalt: Maria de Vega, Paula Mir, Daniela Andreu, Gemma Polo, Sol Guidarelli i Mar Vives (lliure) -equip inicial-, Alexandra Cabot, Carlota Martínez, Berta Alojén, Alessia Tomaselli, Judith Arroniz, Mar Danés, Olivia Navarro i Alba Zarcos (lliure).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem