El juvenil A del Sant Cugat Esport FC puja a Preferent

És la tercera categoria més important del futbol català juvenil, després de la Divisió d'Honor i la Lliga Nacional

El juvenil A del Sant Cugat Esport FC ha aconseguit aquest diumenge, 24 de maig, l'ascens a la categoria de Preferent, la tercera categoria més important del futbol català juvenil, després de la Divisió d'Honor i la Lliga Nacional. Ho ha fet en la 29a i penúltima jornada del grup 6 de la 1a Divisió, en superar el Terrassa FC B per 5 gols a 1 i que el CE Manresa B, segon classificat, hagi empatat (2-2) amb el Gimnàstic Manresa B. Quan falta una jornada perquè acabi la lliga, el conjunt vermell-i-negre suma 62 punts i un balanç al campionat de 19 victòries, 5 empats i 3 derrotes. Amb aquest ascens, el conjunt juvenil A tornarà a jugar a la categoria de Preferent, en la que l'última vegada que hi va jugar va ser fa set temporades.

El juvenil A està integrat per: Eric Pascual, Àlex Llasera, Fernando Marqués, Sergi Giménez, David Miró, Marc Capel, Kike Peñalver, Francesc Garcia, Williams Akinloye, Adrià Lochner, Víctor Basanta, Andrés Sánchez, Pau Gómez, Víctor Caballer, Daniel Montes, Víctor Sánchez, Cristian Vinadé, Jose Fernández, Oriol Muriel i Joel López. El cos tècnic està inegrat per Julian Marín (entrenador), Ilie Oleart (segon entrenador), Jordi Aluja (preparador físic), Jaume Garcia (entrenador de porters), Javi Fernández (scouting), Berna Fernández (delegat), i Paco Atienza (encarregat de material).

En l'última jornada del campionat, el Sant Cugat Esport FC juga aquest diumenge, 31 de maig, a les 16 hores, al camp de la UFB Jábac i Terrassa C, vuitè amb 30 punts.

 
Comentaris

Destaquem