El juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat, cinquè en el Campionat d’Espanya

La primera setmana de maig ha dut el nom del juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat, que ha estat a Gran Canària jugant el Campionat d’Espanya Juvenil Femení.

L’equip juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat s’ha disputat un bon lloc durant aquesta setmana de maig al Campionat d’Espanya de Clubs Juvenil femení, que ha finalitzat avui dissabte 5 de maig.

Els 32 millors equips nacionals de la categoria han participat en el campionat disputat a Gran Canaria, que va començar dimarts dia 1 i ha conclòs avui dissabte 5 amb la gran final i el partit disputat pel tercer i quart lloc.

Ha estat el CV JAV Olímpic qui ha organitzat l’esdeveniment, ja que el seu primer equip, el CV Centre Comercial i d’Oci 5 Palmas està en la màxima categoria femenina espanyola. El campionat ha tingut lloc al Centre Insular d’Esports i als Poliesportius Municipals Juan Beltrán Sierra y El Batán.

La competició, de les més seguides durant aquesta setmana pels aficionats al voleibol, ha comptat amb 32 equips que han quedat dividits en vuit grups de quatre en la primera fase.

Cinquena posició del Club Voleibol Sant Cugat

El Juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit el 5è lloc en la classificació final, demostrant tenir una gran maduresa i capacitat de recuperació, ja que tant el partit final com la competició en sí ha estat difícil per l’alt nivell de la resta d’equips.

Les noies de Sant Cugat han disputat el partit final del campionat contra un resistent Leganés, amb un resultat de 3-2. El cinquè lloc en una competició del nivell del Campionat d’Espanya juvenil femení ha estat una victòria molt esperada i que omple d’orgull a tot l’equip i els seus seguidors.

Durant el campionat, les santcugatenques només han perdut un partit dels set disputats, cosa que demostra la seva qualitat, tant de les jugadores com dels tècnics que les recolzen minut a minut. La única derrota durant el campionat ha estat justament en el partit de les semifinals, malgrat això, ho han superat amb força i han guanyat els dos partits restants fins aconseguir la victòria.

Com bé es diu sobre el Club, han demostrat, un cop més, el seu ADN lluitador i guanyador, i sempre amb el suport dels familiars i amics que s’han desplaçat a terres canàries per gaudir de les grans jugades de l’equip.