El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

El conjunt que entrena Lluc Forn supera a la final el CVB Barça per 3 sets a 2

L'equip juvenil A del Club Voleibol Sant Cugat s'ha proclamat campió de Catalunya, aquest diumenge 19 d'abril, després de vèncer a la final, per 3 sets a 2, el CVB Barça. El partit s'ha decidit en un emocionant tie break que han acabat guanyant les santcugatenques 15-13. A les semifinals, el CV Sant Cugat ha superat el CV Vall d'Hebron per 3 sets a 1.

L'entrenador, Lluc Forn, ha assegurat que el resultat és molt positiu: "Els dos equips aspiràvem al títol, però el Barça era el clar favorit. Té un equipàs i és superior a nosaltres".

Aquest triomf se suma al que va aconseguir a la lliga regular, en el qual va acabar com a primer classificat i va obtenir el bitllet per jugar el campionat d'Espanya. El campionat d'Espanya tindrà lloc entre el dimecres 6 i el diumenge 10 de maig, a Las Palmas de Gran Canaria. Forn assegura que l'objectiu pel campionat és quedar entre els vuit primers: "Si entrem a semis serà molt bon resultat. Tindrem algunes baixes perquè algunes jugadores estaran fent la selectivitat".

Les integrants de l'equip

Les jugadores que integren el juvenil A del Club Voleibol Sant Cugat són Adriana Castelló, Sílvia Vàzquez, Sofia Martínez, Aitana García, Natàlia Moreno, Laura Brun, Maria García, Patricia Hanfland, Sara Bisbe, Clàudia Llauradó, Aina Berbel, Magalí Montoro i Laura Alcalde.

La gran majoria són jugadores de 2n any, de manera que encara els queda un any més com a jugadores juvenils.

 
Comentaris

Destaquem