El juvenil del CV Sant Cugat, a semifinals de la Superlliga Júnior

Ha superat aquest divendres l'Emevé Laboratorios Núpel als quarts de final, per 3 sets a 0. Ara, les de Rafa Ruiz ja van a per la medalla

CV SANT CUGAT 3 – EMEVÉ LABORATORIOS NÚPEL 0

CV Sant Cugat: Fuentes, Brun, Rodríguez (lliure), Martínez, Julián i Orozco –equip inicial-, i Buetas

Emevé Laboratorios Núpel: B. Rozas, Yáñez, Bovio, Pérez, Carvajal i Folgueira –equip inicial-, García (lliure) i C. Rozas

Sets: 25-19 (22’), 25-21 (24’), 25-18 (22’)

Àrbitres: Antonio Martínez i Jonathan Artero

Instal•lació: Pavelló de Valldoreix

Públic: 150 persones

Incidències: Segona jornada de la Superlliga Júnior Femenina

L’equip juvenil A del CV Sant Cugat jugarà aquest dissabte, a les 17.30 hores, contra el Feel Volley Alcobendas de Madrid una de les dues semifinals de la cinquena edició de la Superlliga Júnior Femenina. L’equip ha assolit la classificació aquest divendres a la tarda en superar l’Emevé Laboratorios Núpel de Lugo per 3 sets a 0. Aquesta ha significat la tercera victoria consecutiva del conjunt local en aquesta competició.

Les santcugatenques han fet un partit molt seriós davant un adversari que ha lluitat cada pilota del partit. En el tercer set, el CV Sant Cugat ha hagut de prémer l’accelerador per remuntar un resultat inicial advers. Al final tot ha quedat en un ensurt i les de Rafa Ruiz han aconseguit, també, imposar-se en el tercer set.

Rafa Ruiz, entrenador del juvenil A del CV Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que “ha estat un partit dur i competit”. Respecte l’Alcobendas, pròxim rival en semifinals, Ruiz ha assenyalat que es tracta “d’un equip molt fort, amb jugadores que també juguen a la Superlliga 2 Femenina. Fa poques setmanes, a més, el sénior de l’Alcobendas ja va guanyar la Copa de la Reina. Serà un partit duríssim, vibrant i segur que amb molta emoció”. Respecte que el seu equip no hagi cedit cap set durant tota la temporada no el preocupa especialment: “Caldrà veure com ens en sortim, però nosaltres tenim jugadores amb molta experiencia”.

La Superlliga Júnior Femenina de Voleibol es juga des de dijous fins diumenge al pavelló de Valldoreix, amb la participació de dotze equips, entre ells els millors conjunts juvenils de l’Estat español. Aquesta competició nacional l’organitzen la Federació Espanyola de Voleibol i el Club Voleibol Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem