El juvenil del CV Sant Cugat guanya el campionat de Catalunya

El conjunt de Rafa Ruiz suma el segon títol de la temporada, després de guanyar la Superlliga Júnior. Per completar el triplet haurà de guanyar el campionat d'Espanya

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat continua fent història. Aquest diumenge ha tornat a guanyar el campionat de Catalunya, a Lleida, després de vèncer en la final amb el CV Barça per un contundent 3 a 0 (25-13, 25-15 i 25-16). A les semifinals, dissabte, les santcugatenques van vèncer l'amfitrió, el CECELL, també per 3-0. Aquest campionat, esperat per tothom, confirma l'assistència de les locals al campionat d'Espanya, que comença el 2 de maig.

Rafa Ruiz, tècnic del CV Sant Cugat, ha explicat que tot i tenir el paper de favorites "teniem alguns dubtes". Segons l'entrenador, "jugar-se tota una temporada en dos partits no és fàcil". Però ha detallat: "han estat molt concentrades i han jugat molt bé". Ruiz, a més, ha fet jugar algunes cadets durant forces minuts, degut a la baixa obligada de Mireia Orozco per lesió.

Per a Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, "ara el repte és fer el triplet". Martínez ha afegit també que l'equip, en aquest campionat de Catalunya, "ha estat molt superior". El campionat d'Espanya es disputarà del 2 al 6 de maig a Sant Joan, Alacant. A les juvenils els espera un mes de molt treball per arribar el millor possible a aquest campionat. Ruiz, prudent, es fixa per objectiu les semifinals: "el mínim són les semifinals, jugarem per guanyar".

Xifres de rècord
El 3-0 és un marcador força habitual per aquest equip. Vint-i-tres dels vint-i-quatre partits que ha jugat aquesta temporada els ha guanyat amb aquest marcador. Només en un, en l'últim partit de la fase regular, el CV Sant Cugat va encaixar un set en contra. Va ser contra el CV Vall d'Hebron, i el parcial de 27-25. Xifres que parlen per sí soles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem