El millor pàdel català, al 5è Torneig Salerm Cosmètics

El Club Esportiu Valldoreix organitzarà el campionat del dilluns 20 al diumenge 26 d’abril, a les onze pistes de pàdel de l’entitat. Les inscripcions es tanquen divendres

Per cinquè any consecutiu, el Club Esportiu Valldoreix organitza el Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, que es jugarà del dilluns 20 al diumenge 26 d’abril, a les onze pistes de pàdel de l’entitat que presideix Joan Carles Pradell. Les categories que estableix l’organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a, 2a i 3a Femenina i les inscripcions (25 euros) es poden formalitzar fins aquest divendres, 17 d’abril, a les 10 hores. L'organització lliurarà un welcome pack amb obsequis dels patrocinadors i també hi haurà un village. Hi participaran algunes de les millors parelles catalanes. També s'hi han inscrit jugadors del Junior FC, del CTN Sant Cugat i del CE Valldoreix. En l'edició del 2014 hi van participar un total de 168 parelles, 39 parelles més que al 2013.

Aquesta és la tercera prova del Gran Slam 2015 (l'únic que es juga a Sant Cugat), després de jugar-se al CT Vall Park de Barcelona i al Club Egara de Terrassa. Una de les parelles que hi prendran part són Paula Eyheraguibel i Gema Triay, número 7 al rànquing del World Padel Tour. També s'hi ha inscrit la santcugatenca Marta Marrero, subcampiona en l'última edició. Ricky Martñínez, responsable de competició del CE Valldoreix, és un dels jugadors que hi prendrà part, amb el seu company Ganni Gisbert, i seran els caps de sèrie número 4 del torneig.

3.500 euros en premis en metàl·lic

L’organització repartirà 3.500 euros en metàl·lic als millors padelistes del campionat. La parella campiona de la 1a Categoria Masculina s'endurà 1.000 euros, i la de la 1a Categoria Femenina, 750 euros. Els subcampions s'embutxacaran 500 euros, i les segones classificades, 400 euros. El director del torneig és Siscu Violeta, i el jutge-àrbitre, Toni Duch. La categoria de Gran Slam és, després de la de Super Gran Slam, la més important del Circuit Català de Pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

Coincidint amb el cinquè Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, el Club Esportiu Valldoreix posarà en funcionament la nova pista central del club. Es tracta d’una pista amb la superfície de color blau, amb mides reglamentàries del circuit World Padel Tour i amb una capacitat per a 200 espectadors.

Les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto, de Saragossa, jugadores del circuit World Padel Tour, es van imposar en la 1a Categoria Femenina, per segon any consecutiu, al 2014. En la final es van adjudicar a la santcugatenca Marta Marrero, de 32 anys, i a la madrilenya Marta Ortega En la 1a Categoria Masculina van guanyar Gerard Company i Javier Escalante, parella que va doblegar en la final Toni Bueno-Josue Hernández.

La presentació

La presentació del torneig es va celebrar el dimecres 15 d’abril, a la Sala de Plens de l’EMD de Valldoreix, amb la presència de Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix; Javier Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel; Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix; Paula Eyheraguibel, directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del CE Valldoreix, i Ricky Martñínez; responsable de competició del CE Valldoreix. Javier Casadesús ha destacat l'”aposta decidida del CE Valldoreix pel padel”, mentre que Paula Eyheraguibel ha assegurat que “es veuran partits de molt alt nivell”. Ricky Martñínez ha assenyalat que el Circuit Català de Pàdel “és el circuit més exigent d'Espanya”.

 
Comentaris

Destaquem