El millor voleibol platja estatal, amb presència santcugatenca

Raquel Brun, Mireia Orozco, Laura Sesé i Carol Trinidad han estat reconegudes pels seus èxits aquesta última temporada

El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, ha recepcionat, al Museu Melcior Colet de Barcelona, a les integrants de les seleccions catalanes de volei platja en categories inferiors que han fet podi als últims Campionats d'Espanya. Encara que no hi van ser totes presents, Raquel Brun, Mireia Orozco i Laura Sesé, les tres santcugatenques, van ser reconegudes pel títol i dos tercers llocs aconseguits en les seves respectives categories. Carol Trinidad, ara a les files del CV Sant Cugat, també va quedar tercera juntament a Sesé.

Raquel Brun va guanyar l'or juntament a Meche Arends, en la categoria sub-21. En aquesta mateixa categoria Mireia Orozco va quedar tercera fent parella amb Sandra Campo. Laura Sesé i Carol Trinidad van finalitzar terceres en la categoria sub-19.

Ivan Tibau ha assenyalat que “aquests èxits són exemple del potencial de l'esport femení català”. Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va avançar que aquests resultats fan plantejar a la Federació portar alguna parella en competicions internacionals representant Catalunya.

 
Comentaris

Destaquem